Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Εύκολα το Μαρούσι


O Kαϊμακόγλου σε προσπάθειά του κόντρα στην Τρίκαλα Το Μαρούσι δεν συνάντησε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στα Τρίκαλα, τα οποία νίκησε με 78-65. Οι δύο ομάδες είχαν σημαντικές απουσίες, αλλά ο Τζαμόν Λούκας ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη διαφορά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Το Μαρούσι, λοιπόν, στερήθηκε τις υπηρεσίες του Δημήτρη Μαυροειδή, ενώ τα Τρίκαλα είχαν πολύ σημαντικότερα προβλήματα να λύσουν. Οι Σάβο Τζικάνοβιτς και Μίχα Ζούπαν δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα εξαιτίας της αδυναμίας της ΚΑΕ να τους πληρώσει κι έτσι ο Θανάσης Γιαπλές αναγκάστηκε να παρατάξει δωδεκάδα δίχως δύο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας.

Το Μαρούσι ήταν καλύτερο από την αρχή του αγώνα και δεν δυσκολεύτηκε. Ο Τζαμόν Λούκα έδινε συνεχώς λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλοί ήταν και οι Χόμαν και Καϊμακόγλου. Τα Τρίκαλα έπαιρναν πόντους από όλους τους παίκτες, αλλά όχι αρκετούς για να απειλήσουν την ομάδα των βορείων προαστίων, που σε λίγες μέρες θα δώσει ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, απέναντι στον Παναθηναϊκό για να προκριθεί στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 33-23, 52-38, 78-65
Διαιτητές: Βορεάδης, Παπαδημητρίου, Θεονάς

ΜΑΡΟΥΣΙ (Μπαρτζώκας): Κουμπούρας 4, Κις 7 (1), Λούκας 21 (1), Πελεκάνος 1, Μπατής 3 (1), Χόμαν 12, Νάντζφεϊ 7 (1), Καλάθης 2, Αριγκμπάμπου 2, Λάκκας 3 (1), Καϊμακόγλου 16.
ΤΡΙΚΑΛΑ (Γιαπλές): Γκιζόγιαννης, Μπιγκς 7, Νοέας 4, Κατσαρές 1, Τσαϊρέλης 11, Αποστολίδης 11 (1), Γιανγκ 10, Μαρμαρινός 2, Σίμτσακ 10, Σακελλαρίου 4, Ντίκελ 5 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: