Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Θετικός για Βαλβέρδε ο Κόκκαλης

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/15919eea4dc847761a06126505167277_L.jpg?1267852560?1267852560?1267852560Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας βρίσκεται ο Ολυμπιακός με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν εκ νέου, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να είναι θετικός σε μια τέτοια κίνηση. Οι δύο πλευρές όπως είχε αποκαλύψει το «Goal» έφτασαν την περασμένη Δευτέρα μια ανάσα στο να δώσουν τα χέρια για δεύτερη φορά, παρότι στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Ελλάδας διέψευδαν κατηγορηματικά ότι ο Βάσκος προπονητής βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στο λιμάνι. Αυτό που αναζητείται πλέον είναι το κατάλληλο τάιμινγκ για την επισημοποίηση της επιστροφής.

Ο Βαλβέρδε είναι πρώτος στη λίστα των «ερυθρολεύκων» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου και εδώ και αρκετό διάστημα υπάρχουν επαφές ανάμεσα σε ανθρώπους του Ολυμπιακού, υψηλόβαθμα στελέχη της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και την πλευρά του Ισπανού προπονητή. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία και μάλιστα υπάρχει διάθεση για άμεση συμφωνία, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «Goal».

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν πρόκειται να παραδεχθούν σχετικά με το θέμα της επιστροφής του Βαλβέρδε λόγω της προσπάθειας που γίνεται από τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να κατακτήσει η ομάδα του φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι πολύ θετικός στο ενδεχόμενο μιας νέας συνεργασίας με τον Βαλβέρδε.

Μάλιστα, όπβως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στην ομάδα τονίζουν πως είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ανακοινώσει ο Ολυμπιακός τη συμφωνία του με τον Βαλβέρδε την επομένη μέρα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ειδικά αν το αποτέλεσμα του αγώνα είναι αρνητικό και χαθεί το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: