Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Στο Αλεξάνδρειο το Καβάλα- Αρης!


Το "Αλεξάνδρειο"... Η ΚΑΕ Αρης, προκειμένου να βοηθήσει τους οπαδούς της ομάδας να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στην Καβάλα θα το μεταδόσει από τις γιγαντοθόνες του Αλεξάνδρειου. Επειδή η μπασκετική ομάδα αγωνίζεται την ίδια ημέρα, με δύο ώρες διαφορά (16.45 το ποδόσφαιρο, 19.00 το μπάσκετ), θα δοθεί η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα στο Αλεξανδρείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Αρης αναφέρει: "Τον ποδοσφαιρικό αγώνα Καβάλα - Αρης, που θα γίνει το Σάββατο (06/03) στις 16:45 για την 25η αγωνιστική της Superleague, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά από τις γιγαντοοθόνες του Αλεξανδρείου Μελάθρου οι φίλαθλοι που θα βρεθούν από νωρίς στο στάδιο.

Οι θύρες του Αλεξανδρείου θα ανοίξουν από τις 16:30, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι φίλοι του Αρη, που θα θελήσουν να δουν τηλεοπτικά τον αγώνα ποδοσφαίρου και αμέσως μετά να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι της ομάδας μπάσκετ με τον Πανιώνιο (19:00), για τη 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2009-2010"

Δεν υπάρχουν σχόλια: