Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Πείτσης: «Ο Μπλατ μας είπε τις σκέψεις του για να ισχυροποιήσει τον Άρη»

Το μέλος της «SARISA» Βασίλης Πείτσης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την συνάντηση με τον Ντέιβιντ Μπλατ λέγοντας αρχικά για την εταιρεία: «Η οικονομική ενίσχυση αφοράει μόνο το μπάσκετ, θα δούμε που θα καταλήξει. Αυτή την στιγμή έχουμε 25 μέλη, είναι ένα ανάμεικτο σχήμα, ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός».
Αναφερόμενος στην συνάντηση είπε: «Ήταν χαρούμενος που γνώρισε μία ομάδα Αρειανών, του είπαμε με την σειρά μας ότι ήμαστε δίπλα του. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έμεινα έκπληκτος. Οι εντυπώσεις είναι άριστες. Έγινε ένας ανοιχτός διάλογος το πώς φαντάζεται τον Άρη αυτός κι εμείς. Το έθεσε σε θεωρητική βάση, πως θα μπορούσε να πάει μπροστά η ομάδα. Οι απόψεις του είναι άκρως σεβαστές, η εμπειρία του είναι τεράστια, ξέρει πρόσωπα και πράγματα. Ουσιαστικά ήθελε να διαπιστώσει κατά πόσο υπάρχει βούληση να ισχυροποιηθεί η ομάδα με καλούς παίκτες. Θα χρειάζονταν ορισμένα μεγαλύτερα βήματα. Εμείς του είπαμε ότι ήμαστε στο πλευρό του, στο μέτρο του δυνατού να βοηθήσουμε».
Συνεχίζοντας είπε: «Επικράτησε μία άποψη ότι πρέπει αυτή η παρέα να εμπλακεί σε μεγαλύτερο βαθμό. Οφείλουμε πολλά στον κ. Τζεβελέκη, που τράβηξε έναν αγώνα μόνος του. Τα κατάφερε άριστα, αν δεν είχε τα προσωπικά προβλήματα θα ήταν πιο μπροστά ο Άρης. Είναι δίπλα μας και συμπαραστέκεται».
Αναφορικά με την ομάδα ποδοσφαίρου είπε: «Νομίζω ότι πάμε καλά, έχουμε την τύχη να έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή. Με κινήσεις που θα κρίνει ο προπονητής θα πάμε καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: