Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Ξανά στην κορυφή ο ΠΑΟΚ

Εκεί ψηλά στην κορυφή…

Με συνοπτικές διαδικασίες ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Πανθρακικού και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα περιμένοντας τα αυριανά αποτελέσματα των δύο άλλων συνδιεκδικητών. Ο δικέφαλος δεν έπιασε την μεγάλη απόδοση όμως κατάφερε να επιβληθεί με άνεση κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής. Ο Μαλεζάς άνοιξε το σκορ, ενώ λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου ο Σορλέν «κλείδωσε» τη νίκη. Το τελικό 3-0 έγραψε ο Λίνο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που γέμισαν την Τούμπα να είναι… εκστασιασμένοι. Ακούστηκε μάλιστα αρκετές φορές το σύνθημα «σε πέντε – έξι εβδομάδες θα είμαστε πρωταθλητές» με τους ποδοσφαιριστές του Φερνάντο Σάντος να χειροκροτούνται μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του Κριστιάνο που θα χάσει εκτός απρόοπτου το υπόλοιπο της σεζόν καθώς έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

14΄ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά του Καζάκη λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
19΄ Εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία, γυριστή κεφαλιά του Μαλεζά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
23΄ Εκτέλεση φάουλ του Βιτόλο, κεφαλιά του Ίβιτς, ο Μουσλίμοβιτς κάνει την προβολή, ο Ρόκα αποκρούει εντυπωσιακά όμως ο Μαλεζάς με γυριστό σουτ θα κάνει το 1-0.
30΄Εξαιρετική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Μουσλίμοβιτς πασάρει στον Ίβιτς που περνάει με μία τη μπάλα στον Εντίνιο ο οποίος πλασάρει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι.
42΄ Σέντρα του Σνάουτσερ με την μπάλα να περνάει απ΄ όλους, ασυνεννοησία Ρόκα και Αργυρίου, ο Σορλέν επωφελείται και με σουτ κάνει το 2-0.
72΄ Ο Μουσλίμοβιτς βγάζει μόνο με το Ρόκα τον Ίβιτς, που από υπερβολική σιγουριά, θέλοντας να περάσει και τον γκολκίπερ του Πανθρακικού, χάνει τη μπάλα καιτην μεγάλη ευκαιρία. Στην συνέχεια της φάσης σουτ του Εντίνιο κοντάρεται στους αμυντικούς.
76΄ Ο Παπουλής μπαίνει μόνος στην περιοχή και πλασάρει, ο Χαλκιάς αποκρούει, νέο πλασέ του Ολίσε, αποκρούει και πάλι ο Χαλκιάς, με τον Γκαρσία να απομακρύνει σε κόρνερ.
79΄ Ο Σορλέν από αριστερά, πασάρει στο Λίνο που κάνει κίνηση προς την περιοχή και με διαγώνιο σουτ στην κίνηση κάνει το 3-0.
82΄ Ο Ίβιτς στρώνει για τον Σορλέν από το ύψος της περιοχής σουτάρει αφύλαχτος πάνω από το δοκάρι.
89΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία, αποκρούει στο παραθυράκι του ο Ρόκα σε κόρνερ.
90΄ Σέντρα του Σορλέν, κεφαλιά του Κουτσιανικούλη, μπλοκάρει ο Ρόκα.

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Κριστιάνο (14΄ Εντίνιο) (74΄ Κουτσιανικούλης), Ίβιτς (85΄ Τσιρίλο), Σορλέν, Μουσλίμοβιτς.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Ρόκα, Σακελλαρίου, Άλβες, Μπελέκ, Ρομπέρ, Ματεντζίδης (66΄Ολίσε), Ιασωνίδης, Παπουλής, Αργυρίου, Λόπες, Καζάκης (84΄ Μπουσινάκης).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: