Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Για την πεντάδα και το... κύπελλο η Καβάλα


Οι παίκτες της καβάλας πανηγυρίζουν... Η Καβάλα υποδέχεται το Σάββατο τον Αρη, σε ένα παιχνίδι που έχει διπλή σημασία. Από την μία πλευρά η νίκη θα σημάνει την κατάληψη της 5ης θέσης στο πρωτάθλημα και από την άλλη θα στείλει το... μήνυμα στους "κιτρινόμαυρους" ενόψει των αναμετρήσεων για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο κόσμος της ομάδας έχει αντιληφθεί την σημασία της αναμέτρησης και είναι έτοιμος να δώσει βροντερό παρών, προκειμένου να βοηθήσει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία. Μάλιστα μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, περισσότερα από 4.000 εισιτήρια είχαν πουληθεί.

Ο Ααντ Ντε Μος ολοκλήρωσε την προετοιμασία και ανακοίνωσε την αποστολή. Ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, που είναι τιμωρημένος, δεν είναι στα πλάνα του, ενώ επιστρέφουν οι Ντουγκλάο, Ντιέ και Ορούμα.

Ετσι οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Ιτάνζ, Πετκάκης, Ντουγκλάο, Μουρ, Γκβοντενοβιτς, Ντιέ, Ντικρόκ, Ρινκόν, Μεντί, Ουνουάτσι, Σμολάρεκ, Κατεργιαννάκης, Οικονόμου, Παβίσεβιτς, Σιόντης, Ψωμάς, Ορούμα, Ιωάννου, Σόσιν και Λάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: