Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Επιασε κορυφή η Αρσεναλ!


Ο Ντιαμπί αγκαλιάζει τον Γουόλκοτ, που έχει κάνει το 2-1 Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τις χαμένες ευκαιρίες του Νίκλας Μπέντνερ, η Αρσεναλ επικράτησε 3-1 της Μπέρνλι, και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ.
Από την αρχή η Αρσεναλ πίεσε και στο 34' ο Νασρί έκανε ωραία κάθετη μπαλιά στον Φάμπρεγκας, που πλάσαρε στα δίχτυα. Ωστόσο ο Ισπανός, που νωρίτερα έδειχνε ότι έτρεχε δύσκολα, βγήκε πέντε λεπτά αργότερα.
Ο Νίκλας Μπέντνερ έχασε τρεις κλασσικές ευκαιρίες από το 46' ως το 49', ωστόσο η Μπέρνλι ισοφάρισε στο 50'. Ο Νιούτζεντ βρέθηκε καλυπτόμενος από τους αμυντικούς και με πλασέ νίκησε τον Αλμούνια για να κάνει το 1-1.
Ωστόσο η Αρσεναλ συνήλθε γρήγορα... Μπορεί ο Μπέντνερ να έχανε τις ευκαιρίες, όμως στο 60' ο Γουόλκοτ με ωραία ενέργεια και αριστερό σουτ έκανε το 2-1.
Το παιχνίδι τελείωσε με άγχος, καθώς χρειάστηκε να φτάσει το 94' για να γράψει το τελικό 3-1 ο Αντρέι Αρσάβιν με ωραίο ελιγμό στην περιοχή και σουτ.

  • Η Μπόλτον πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα, επικρατώνατς 2-1 μέσα στο Λονδίνο επί της Γουέστ Χαμ, που έμπλεξε και πάλι.
    Στο 10' ο Κέβιν Ντέιβις και στο 16' ο Τζακ Γουίλσιρ πέτυχαν δύο γκολ και η Μπόλτον στηρίχτηκε σε αυτά. Στο 71' μάλιστα έμεινε με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Ταμίρ Κοέν.
    Ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 88' με σουτ του Αλεσάντρο Ντιαμάντι.

  • Δεν υπάρχουν σχόλια: