Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

"Μάντης κακών" ο Κατσουράνης


Ο Κώστας Κατσουράνης στο φιλικό με τη Σενεγάλη Ιδιαίτερα καυστικός στις δηλώσεις του για το παιχνίδι με την Σενεγάλη, εμφανίστηκε ο Κώστας Κατσουράνης. Ο έμπειρος παίκτης, τόνισε ότι όσοι καλούνται στην Εθνική ομάδα προκειμένου να αγωνιστούν είτε σε επίσημο, είτε σε φιλικό ματς, πρέπει να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

"Μόνο με ομαδική συμπεριφορά έχουμε τύχη. Τι παίζουμε, πώς παίζουμε, όταν έχουμε την μπάλα. Χρειάζεται να τον βρούμε, γιατί μόνον έτσι θα μπορούμε να ελπίζουμε. Με την Ουκρανία στα πλέι οφ, οι αγώνες μας βόλεψαν. Κάναμε πιο πολύ άμυνα. Αλλ' η Νότια Κορέα και η Νιγηρία δεν θα παίξουν έτσι. Θα μας περιμένουν, όπως στο Ζάλτσμπουργκ η Σουηδία. Εκεί, τι κάνουμε; Αυτοί θα σε περιμένουν και, μόλις βρουν τη στιγμή, θα σε τσακίσουν. Είδαμε στη Σενεγάλη τα χαρακτηριστικά της Νιγηρίας. Πιο αθλητικοί από μας, πιο δυνατοί στις μονομαχίες από μας. Αν πάμε ο καθένας μονάχος ν' αντιμετωπίσουμε αυτά τα στοιχεία, δεν θα τα καταφέρουμε. Η μοναδική πιθανότητά μας είναι η ομαδική συμπεριφορά", είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Δεν είναι κούραση, άλλωστε οι περισσότεροι έπαιξαν ένα ημίχρονο, μισή ώρα, είκοσι λεπτά. Είναι τι έχεις μες στο μυαλό. Τι πάει να πει, σκεφτόμασταν το πρωτάθλημα; Εδώ είναι Εθνική. Καλείσαι; Τα δίνεις. Πάθος, θέληση, αυτά. Θα κάνεις λάθη, θα κερδίσεις, θα χάσεις, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει η διάθεση. Οι Σενεγαλέζοι φάνηκε στο γήπεδο ότι το πήραν πιο σοβαρά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: