Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

«Λευκή» ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

«Λευκή» ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα των πλέι φο. Οι «ασπρόμαυροι» ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, καθώς αν σκόραραν, θα έπαιρναν και τη νίκη, καθώς η Ένωση έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει…
Στους 4 βαθμούς πλέον ο ΠΑΟΚ, στους 2 η ΑΕΚ…
Στο 9′ εν κινήσει του Λίνο, η μπάλα έξω από την εστία των γηπεδούχων. Στο 13′ αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Λίνο, ελάχιστα πάνω από την οριζόντια δοκό, άουτ. Στο 23′ σέντρα του Ίβιτς, ο Μουσλίμοβιτς προσπάθησε να πιάσει την κεφαλιά, ο Μανωλάς όμως με κράτημα και σπρώξιμο τον έβγαλε εκτός πορείας και η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Σάχα. Στο 29′ μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια, στην αγκαλιά του Σάχα. Στο 30′ σέντρα του Βιεϊρίνια, ο Σορλέν στο δεύτερο δοκάρι πιεζόμενος, σούταρε ψηλά άουτ. Στο 39′ ο Σορλέν έστρωσε στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος σούταρε λίγο μέσα από την περιοχή, πάνω από τα «κίτρινα» δοκάρια.
Στο 47′ σουτ του Σκόκο έξω από τη μεγάλη περιοχή, απέκρουσε ο Χαλκιάς και απομάκρυνε ο Τσιρίλο. Στο 67′ εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια, έπεσε και μπλόκαρε ο Σάχα.
Διαιτητής: Ντάκος (Ξάνθης).
Κίτρινες: Βιτόλο, Αραούχο
ΑΕΚ: Σάχα, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Λαγός, Αραούχο, Καφές, Γιάχιτς (88′ Γκερέιρο), Μαντούκα, Λεονάρντο (53′ Τζιμπούρ), Σκόκο, Μπλάνκο (65′ Νεμέθ).
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία, Βιτόλο, Τσιρίλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (74′ Εντίνιο), Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια (83′ Κουτσιανικούλης), Ίβιτς (88′ Φιλομένο), Σαβίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια: