Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

ΠΑΟΚ -Νκη στην έδρα της ΑΕΚ.Ο Πόι στο «στόχαστρο»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/db87f1206f33aa96debab70f095e0eac_L.jpg?1272426463?1272426463?1272426463ίκη στην έδρα της ΑΕΚ μετά από επτά ολόκληρα χρόνια θα επιδιώξει να κατακτήσει ο ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση των «Δικεφάλων», η οποία «ανοίγει» την αυλαία των play off. Με τη γνωστή …«συνταγή» ο Φερνάντο Σάντος. Οι δύο «Δικέφαλοι» διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι, όπου οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί, καθώς ο μακεδονικός σύλλογος έχει δύο βαθμούς παραπάνω από την «Ένωση» στην ειδική βαθμολογία των play off και η νίκη θα τον απομακρύνει κι άλλο από την ΑΕΚ.
Παράλληλα και η ισοπαλία τον βολεύει, αφού θα υποδεχτεί την ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Τούμπα την προτελευταία αγωνιστική της διαδικασίας των play off.

Το πρόβλημα για τον «Δικέφαλο» του Βορρά πάντως είναι η …παράδοση που έχει σαν φιλοξενούμενος της ΑΕΚ, αφού έχουν περάσει 2.704 μέρες από τότε που η αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεφε από την Αθήνα ως νικήτρια σε παιχνίδι με την ΑΕΚ στα πλαίσια του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, η σεζόν 2002-2003 ήταν η τελευταία κατά την οποία η ΑΕΚ χρησιμοποίησε τη Νέα Φιλαδέλφεια ως έδρα, και μάλιστα ο ΠΑΟΚ είχε καταφέρει να φύγει την ίδια χρονιά νικητής και για το θεσμό του Κυπέλλου.

Τα πλάνα του Σάντος

Με σύστημα 4-4-2 θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος τον ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΚ.
Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χαλκιάς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Αραμπατζή, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο.
Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Γκαρσία και ο Βιτόλο, έχοντας στα πλάγια τον Σορλέν και τον Ίβιτς.
Το επιθετικό «δίδυμο» θα αποτελέσουν ο Βιεϊρίνια και ο Μουσλίμοβιτς.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Τσιρίλο, Σαβίνι, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Φιλόμενο και Εντίνιο. Εκτός έμειναν οι Γλύκος, Κουτζαβασίλης (τερματοφύλακες), και οι Σνάουτσνερ, Κριστιάνο Μοράες και οι Θανάσης Παπάζογλου, Μπράις Μουν και Ρικάρντο Ματίας Βερόν.

Στην Αθήνα και ο «Ζαγόρ»


Στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί και η διοίκηση του ΠΑΟΚ, αφού ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ βρίσκεται στην Αθήνα από την Παρασκευή, προκειμένου να έχει επαφές για θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος της «ασπρόμαυρης» Εταιρείας, τα οποία «τρέχουν» παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι του συλλόγου.

Ο Πόι στο «στόχαστρο»


Σενάρια σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ να εντάξει στο δυναμικό του τον Μάουρο Πόι της Skoda Ξάνθης κυκλοφόρησαν στην Θεσσαλονίκη, ενώ τονιζόταν ότι ο Αργεντίνος επιθετικός των Ακρίτων μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Ακρίτες και είναι μία πολύ καλή περίπτωση για την γραμμή κρούσης του «Δικεφάλου» του Βορρά.
Οι ιθύνοντες των ‘ασπρόμαυρων» πάντως, δεν επιβεβαιώνουν τίποτα και αν υπάρξει επίσημο ενδιαφέρον θα φανεί μετά το τέλος των play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια: