Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Χάνει τον τελικό ο Ριμπερί!


Κοιτάζει προς Λονδίνο ο Ριμπερί Χωρίς τον Φρανκ Ριμπερί θα διεκδικήσει η Μπάγερν Μονάχου το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στον τελικό της 22ας Μαρτίου, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της UEFA επέβαλε ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών στον Γάλλο διεθνή για την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό με τη Λιόν.

Ο Ριμπερί "πλήρωσε" το αντιαθλητικό μαρκάρισμά του στον Λισάντρο Λόπες, με το οποίο αντίκρυσε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή στο 37', καθώς, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, η επιτροπή αποφάσισε να του επιβάλει τη συγκεκριμένη ποινή "για επίθεση".

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Ριμπερί, ο οποίος εξέτισε χθες βράδυ, στον αγώνα ρεβάνς με τους "λιονέ", την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές που του επιβλήθηκαν, θα χάσει τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, στο οποίο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πάντως, σύμφωνα με την ανακοίνωση της UEFA, η διοίκηση της Μπάγερν Μονάχου έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση εντός τριών ημερών από τη γνωστοποίηση της απόφασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: