Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Φαν Γκάαλ: "Ελπίζω να περάσει η Ιντερ"

http://www.sport24.gr/ast/cov/va/van_2010_4_28_9_39_20_b.jpgΗ Μπάγερν έκανε περίπατο στο "Ζερλάντ" και ο Ολλανδός τεχνικός της δεν θα μπορούσε παρά να είναι πανευτυχής μετά τον αγώνα και την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρος για την ομάδα του, δείχνοντας όμως και μια προτίμηση στην Ιντερ:

"Ηταν μια φανταστική εμφάνιση. Πάντα πίστευα ότι η ομάδα μου μπορεί να παίξει τέτοιο ποδόσφαιρο και όταν το κάνει είναι πολύ δύσκολο να μας νικήσει οποιοσδήποτε.

Ο παίχτες μου ξέρουν πια πως είναι να δουλεύεις 10 μήνες με τον Φαν Γκάαλ, γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο αλλά τώρα είναι ευτυχισμένοι όπως και εγώ. Μετά το ματς με τη Γιουβέντους παίζουμε πολύ καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ και είναι καταπληκτικό που φτάσαμε στον τελικό.

Πάντα πίστευα ότι η Μπάγερν μπορεί να φτάσει ως εδώ. Όσον αφορά τον αντίπαλό μας, ελπίζω η Ιντερ του Μουρίνιο να προκριθεί αλλά είμαι και συναισθηματικά δεμένος με την Μπαρτσελόνα από τη θητεία μου εκεί.

Η Μπάρτσα παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο όμως πιστεύω ότι η μας ταιριάζει καλύτερα η Ιντερ. Φυσικά έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου, η Μπάγερν μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο!

Δεν έχουμε κερδίσει ακόμα τίποτα αλλά θα παίξουμε στον τελικό αυτής της διοργάνωσης όπως και στον τελικό του γερμανικού κυπέλλου. Ταυτόχρονα είμαστε και πρώτοι στη Μπουντεσλίγκα και έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κατακτήσουμε κάτι αυτή τη χρονιά
".

Δεν υπάρχουν σχόλια: