Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Δυάδα έχει το Μενού...


Επιμέλεια-Tenorio

Την καλησπέρα μου στη παρέα.


Δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι κάλο το Σαββατοκύριακο πού πέρασε, στην ουσία με λίγα
λόγια ο απαπολογισμός ήταν, μιά τρύπα στο νερό.Αφού δεν καταφέραμε όσο αφορά την στήλη βέβαια ,να επιβεβαιωθούμε στα σημεία πού είχαμε επιλέξει.Ενα είναι πάντως το σίγουρο ,η μελέτη καί το διάβασμα συνεχίζεται με σκοπό όσο το δυνατόν γιά περισσσότερες νίκες.



Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα


Aris - Olympiakos (2)

Aπό την απώλεια τού Κυπέλλου στο τελικό με αντίπαλο τον Panathinako προέρχεται ο Aris.Με αποτέλεσμα όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας η ψυχολογία στην ομάδα να μήν είναι καί η καλύτερη δυνατή.Γιατί όπως καί να το κάνουμε, όταν προέρχεσαι από μιά απώλεια τίτλου, όπως καί νά χει, το μυαλό τρέχει αλλού.Ο Aris είναι υποχρεομένως να αφήσει πίσω την αποτυχία τού Κυπέλλου καί να συγκετρωθεί στην αναμέτρηση με τον Olympiaco, το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να ξεπεράσει την απογοήτευση, την σωματική καταπόνηση, καί της αρκετές απουσίες βασικών παικτών.

Περιμένω τον Olympiaco να είναι πιό φρέσκος καί ξεκούραστος .Το αγχος καί την πίεση
πιστεύω θα την έχει ο Aris πού θα πρέπει να κάνει το παιχνίδι του μιάς καί αγωνίζεται στην έδρα του.Κατήφεια μεγάλη υπάρχει καί στον κόσμο της ομάδας , αυτό το κατάλαβα πολύ πιό καλύτερα με την συναναστροφή μου με φίλους τού Ari, η οποίοι πραγματικά είναι σκασμένοι από την απώλεια τού Κυπέλλου.

Της ομάδες της γνωρίζεται ,τα δεδομένα επίσης, η τελική επιλογή δίκη σας. Eγώ θα ρισκάρω στο διπλό τού Olympiakoy σε απόδοση (2.20)



Valenciennes - Bordeaux (2)

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα η Bordeaux ,νέα ήττα αυτήν την φορά από την ομάδα της Lorient, η 3η στα τελευταία 5 παιχνίδια, καί η 3η σερί εκτός έδρας.Οι <Γιρονδίνοι> δεν θυμήζουν ούτε στο ελάχιστο με της εμφανίσεις τούς καί τα αποταλέσματα τούς την ομάδα στο ξεκίνημα της χρονιάς.Με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκονται εκτός των θέσεων πού οδηγούν στην Ευρώπη.

Καί η Valenciennes από την πλευρά της δεν είναι καί σε καμιά τόπ φόρμα, το αντίθετο μάλιστα μιάς καί στα τελευταία 7 παιχνίδια μετρά 5 ήττες.Βαθμολογικά είναι σωμένη καί δεν διεκδικεί κάτι στο πρωτάθλημα.Ακρως επιτυχημένη είναι η χρονιά γιά τούς γηπεδούχους αφού κατάφεραν από πολύ νωρίς να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στη κατηγορία.

H Bordeaux πλέον παίζει τα τελευταία της χαρτιά στο τελείωμα τού πρωταθλήματος τουλάχιστον μήπως καί βγεί στο Europa Leguae.Σε μιά χρονιά όπου όλα άρχισαν ιδανικά με όνειρα καί φιλοδοξίες, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη καί έτσι η χρονιά κινδινεύει να εξελιχθεί εφιάλτης για την ομάδα της Bordeaux .

Θεωριτικά η Bordeaux είναι ανώτερη ομάδα από την Valenciennes .Θα ρισκάρω στο διπλό σε απόδοση (2,10) με την προσμονή να το αποδείξει καί μέσα στο γήπεδο.



Δυάδα με: Olympiako - Bordeaux.




Αυτά τα ολίγα , καλά να περνάτε, τα σέβη μου..

Δεν υπάρχουν σχόλια: