Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Κάτοχος ενός μοναδικού ρεκόρ!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_wBPc6BRcxG.jpghttp://www.sportdog.gr/Articles/Images/media_4629.jpgΛοιπόν, η μόλις 20 ετών Ρόζι (γεννημένη το 1990)...
α) είναι κάτοχος ενός απίθανου ρεκόρ, άρα τη φιλοξενούμε ως ρεκορντγούμαν!
β) φερόταν ως παρτενέρ του μπασκετμπολίστα των Λος Άντζελες Κλίπερς, Στιβ Μπλέικ.

Το δεύτερο δεν μπορεί να αποδειχθεί άμεσα (παρά μόνο αν τα κουτσομπολίστικα έντυπα αποκαλύψουν γαργαλιστικές λεπτομέρειες), το πρώτο όμως, το ...ρεκόρ της, είναι αδιαμφισβήτητο και συμπεριλαμβάνεται στο βιβλίο των ρεκόρ "Γκίνες"!

Η Ρόζι, λοιπόν, κατάφερε μέσα σε ένα λεπτό να βάλει και να βγάλει το ...σουτιέν της εφτά φορές, καταρρίπτοντας το σχετικό ρεκόρ που κατείχε η Μπέκι Ρουλ από το 2008. Μάλιστα, σε δηλώσεις της στη "Sun" για την επιτυχία της, τόνισε: "Το επίτευγμά μου ήταν πιο δύσκολο απ΄ όσο φαίνεται. Τα χέρια μου πονάνε από την ένταση, έχω έντονες ενοχλήσεις στον ώμο και νιώθω τους μύες μου να έχουν τεντωθεί επικίνδυνα"!

Ελπίζουμε τουλάχιστον να απόλαυσε την προετοιμασία...

Η Ρόζι, η οποία ζει στο κεντρικό Έσεξ, είναι φωτομοντέλο στο επάγγελμα και έχει αμέτρητες φωτογραφήσεις για ανδρικά περιοδικά, όπως τα "Nuts", "Loaded" και "Front", ενώ υπήρξε και το "κορίτσι της σελίδας 3" της "Sun".

Αποφοίτησε από το κολλέγιο με εξαιρετικούς βαθμούς στην ψυχολογία, τη θεατρολογία, τα Μέσα Ενημέρωσης, την κριτική σκέψη και τη μελέτη του χαρακτήρα! Πλέον, στόχος της είναι να προχωρήσει και να ολοκληρώσει τις σπουδές της στην ψυχολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια: