Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ρονάλντο: "Θέλω να αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα"


Είχε κέφια ο Κριστιάνο Ρονάλντο Την επιθυμία του να αποκλειστεί η Μπαρτσελόνα από την Ίντερ ώστε να μην έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το Champions League μέσα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος επιθετικός της "βασίλισσας" δήλωσε επίσης πως θα ήθελε να παραμείνει ο Ραούλ και ας μην πάρει τη φανέλα με το 7...

"Πιστεύω ότι θα γίνει εξαιρετικό ματς. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, επειδή η Ίντερ χρειάζεται να υπερασπιστεί το προβάδισμα των δύο γκολ που έχει. Είναι δύσκολο να προβλέψεις ποιος θα κερδίσει. Προτιμώ να χάσει η Μπαρτσελόνα, επειδή είμαι παίκτης της Ρεάλ και μου αρέσει η Μαδρίτη. Θα ήταν καλύτερο να νικήσει η Ίντερ", τόνισε αρχικά.

Όταν ο 25χρονος ρωτήθηκε για το αν θα έπαιρνε τη φανέλα με το νούμερο "7", στην περίπτωση που αποχωρούσε ο Ραούλ, απάντησε: "Μου αρέσει αυτό το νούμερο, αλλά ο Ραούλ είναι το σύμβολο της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θέλω να πω ψέματα, μου αρέσει το νούμερο, αλλά ελπίζω ότι ο Ραούλ θα παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια".

Όσο για το πως θα χαρακτηρίσει τη χρονιά στην περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα, και μετά την αποτυχία στο Champions League, είπε: "Η δυσκολότερη στιγμή ήταν ο αποκλεισμός από τη Λιόν στη φάση των "16" του Champions League. Θα είναι ένας χαμένος χρόνος, αλλά δεν είναι αποτυχία...".

Δεν υπάρχουν σχόλια: