Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Οδηγείται σε διοίκηση πρωτοδικείου

http://www.contra.gr/images/m/iraklis_2804_m.jpgΣε μία πολύ σημαντική απόφαση προχώρησαν οι οπαδοί του Ηρακλή, μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης της Τρίτης (27/2), οι οποίοι βγάζοντας μία ανακοίνωση, αποφάσισαν να προτείνουν στον Ερασιτέχνη άτομα, τα οποία θα στελεχώσουν διοίκηση Πρωτοδικείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

"Μετά την σημερινή γενική συνέλευση και αφού πλέον έχουμε ακούσει όλους αυτούς που έχουν απομείνει να κινούνται γύρω από την ΠΑΕ Ηρακλής καταλήξαμε στις αποφάσεις μας όσο αφορά την σωτηρία του συλλόγου.

Απαιτούμε από τον Γ.Σ. σήμερα κιόλας να ζητήσει να οριστεί διοίκηση πρωτοδικείου από άτομα τα οποία θα προταθούν από την γενική συνέλευση των καταλήψεων, για να μπορέσει να λειτουργήσει ουσιαστικά ο σύλλογος.

Είναι ξεκάθαρο και πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει ούτε με τους φιλάθλους, ούτε με την ιστορία του Ηρακλή.

Τα χρέη πρέπει να πληρωθούν από αυτούς που τα δημιούργησαν. Μέχρι αυτό να γίνει πραγματικότητα οι καταλήψεις και οι κινητοποιήσεις, συνεχίζονται αμείωτα.
Καθημερινά όλοι και περισσότεροι αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής και πλαισιώνουν τις καταλήψεις, καλούμε και τους υπόλοιπους να πράξουν το ίδιο.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε πολύ την αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης η οποία μεριμνά για την ασφάλεια του φαγητού μας".

Από τη συνέλευση της Τρίτης (27/4), δεν έλλειψε και ο Γρηγόρης Φανάρας, με τον γενικό αρχηγό του Ηρακλή, να δηλώνει ξεκάθαρα πως: "Έχω φοβερή αγωνία αν ο Ηρακλής μας θα μπορέσει να συμμετάσχει στο επόμενο Πρωτάθλημα. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Με τα λόγια δεν κάνουμε τίποτα. Εδώ και τώρα πρέπει να γίνει διοίκηση Πρωτοδικείου. Δεν ξέρω ποιοι θα την κάνουν, αλλά πρέπει να γίνει. Δεν τον ήξερα τον κ. Παντελή. Ο άνθρωπος αυτός έχει την δυνατότητα σαν παράγοντας να προχωρήσει την ομάδα. Οικονομικά δεν ξέρω τι έχει, αλλά αντιλαμβάνεται πολλά πράγματα και μπορεί να βοηθήσει".

Δεν υπάρχουν σχόλια: