Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Προς την έξοδο ο Νασούτι ?

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/0ae63ccad280bfbec2830059dc16f67a_L.jpg?1272453184?1272453184?1272453184Δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Κριστιάν Νασούτι στον Άρη, αφού στο συμβόλαιο του Αργεντίνου αμυντικού των «κίτρινων» έχει μπει ρήτρα 1 εκατομμυρίου ευρώ από την Ρίβερ Πλέιτ και σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου, Γιάννη Κόντη είναι αρκετά δαπανηρή. Ο Κριστιάν Νασούτι μπορεί να θέλει να παραμείνει σαν ...τρελός στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό, αφού όπως παραδέχτηκε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου, η ρήτρα του 26χρονου αμυντικού είναι υψηλή για τα οικονομικά δεδομένα των «κίτρινων»:

«Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο, αλλά όχι αδύνατο να μείνει», επισήμανε σχετικά ο Γιάννης Κόντης στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου και συνέχισε, τονίζοντας:

«Γίνονται καθημερινά κινήσεις, με δεδομένη την τη θέληση του ποδοσφαιριστή να μείνει στον Άρη. Το μόνο εμπόδιο είναι το οικονομικό ζήτημα, διότι η Ρίβερ Πλέιτ από την οποία είναι δανεικός, βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση και κακά τα ψέματα, μπορεί να βρει ομάδα για να τον πουλήσει», συμπλήρωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Η επιθυμία των ανθρώπων του Άρη πάντως, είναι δεδομένα υπέρ της παραμονής του Νασούτι και θα γίνουν προσπάθειες να μπορέσει να πέσει η ρήτρα που δεσμεύει τον ποδοσφαιριστή και τους «κίτρινους».
Μέχρι στιγμής όμως, οι Αργεντινοί δεν δείχνουν διάθεση να παραχωρήσουν τον Νασούτι με λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπονται στη ρήτρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: