Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Δανεικός στη Σίτι ο Φούλοπ


Ο Φούλοπ της Σάντερλαντ Ο τραυματισμός του Σέι Γκίβεν ανάγκασε τη Μάντσεστερ Σίτι να αναζητήσει τον τερματοφύλακα που θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας στα εναπομείναντα τρία παιχνίδια της περιόδου. Ο Μάρτον Φούλοπ από τον πάγκο της Σάντερλαντ θα βρεθεί υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Μάλιστα ο 26χρονος Ούγγρος γκολκίπερ την Τετάρτη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα, στην οποία πήγε με τη μορφή δανεισμού για ένα μήνα.

Οι "πολίτες" αντιμετώπιζαν τεράστιο πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα από το Σάββατο, όταν ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας, ο Ιρλανδός Σέι Γκίβεν, υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στον αγώνα με την Αρσεναλ στο "Έμιρατς" (0-0), με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Επίσης, ο αναπληρωματικός γκολκίπερ της Σίτι, ο Στούαρτ Τέιλορ αναρρώνει από επέμβαση στο γόνατο, με αποτέλεσμα να είναι ετοιμοπόλεμος μόνο ο 23χρονος Γκούναρ Νίλσεν, ο οποίος το Σάββατο αντικατέστησε στο 72' τον Γκίβεν και έγινε ο πρώτος παίκτης από τα Νησιά Φαρόε που αγωνίστηκε σε αναμέτρηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Προτού στραφούν στη λύση του Φούλοπ, οι διοικούντες τη Σίτι στράφηκαν στην Μπέρμιγχαμ, στην οποία έχουν παραχωρήσει με τη μορφή του δανεισμού τον Τζο Χαρτ, ωστόσο οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία για την επιστροφή του Αγγλου τερματοφύλακα στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ".

Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι με ανακοίνωση της ευχαρίστησε τόσο τον ποδοσφαιριστή που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Μαντσίνι, όσο και τη Σάντερλαντ που βοήθησε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: