Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Νέο πρόβλημα Μπάγεβιτς-Τζιμπούρ

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/265032e6d56c42e630d21cf2a19f8756_L.jpg?1272462588?1272462588?1272462588Στην αποκάλυψη ότι ο Τζιμπούρ έμεινε εκτός αρχικής 11άδας επειδή άργησε να πάει στην ομιλία, προχώρησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη συνέντευξη Τύπου.Ακολουθούν όσα είπε ο Μπάγεβιτς.

«Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 10 λεπτά. Αυτό είναι το μόνο που αξίζει από το πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε στον ρυθμό του αντίπαλου και δεν αλλάξαμε τίποτα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κάπως καλύτεροι αλλά χωρίς ουσία, χωρίς ευκαιρία, χωρίς αλλαγή ρυθμού, χωρίς τελευταία πάσα. Χάσαμε την ευκαιία να είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας. Τον αντίπαλο τον βοηθάει περισσότερο αυτό το αποτέλεσμα. Τι να κάνουμε... Εχουμε άλλα παιχνίδια για να κάνουμε κάτι παραπάνω αν και δεν εξαρτάται μόνο από εμάς πλέον.

Πριν το παιχνίδι έπρεπε να ξεκινήσω με τον Τζιμπούρ. Στη συζήτηση που κάναμε δεν ήταν παρών και αποφάσισα να τον αλλάξω και να ξεκινήσω το ματς με τον Μπλάνκο. Ο Τζιμπούρ άργησε να έρθει στην ομιλία. Μου είπε ότι δεν κατάλαβε. Δεν είχα συζήτηση μαζί του, θα έχω αύριο. Με τον Τζιμπούρ θα το συζητήσουμε αύριο και θα δούμε τι θα γίνει.

Ο Λεονάρντο δεν είχε κάποιο πρόβλημα. Εγινε αλλαγή για λόγους τακτικής.

Δεν μας αιφνιδίασε ο τρόπος που παρατάχθηκε ο ΠΑΟΚ. Και πέρυσι ο Κοντρέρας έπαιξε δεξιά. Μπήκαμε στον ρυθμό του αντίπαλου, δε θέλω να πω ότι υπήρξε αδιαφορία.

Αν θα επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα θα φανεί και από το τι θα γίνει στο Αρης-Ολυμπιακός. Είναι δύσκολα αν νικήσει ο Ολυμπιακός. Αν νικήσει ο Αρης θα έχουμε κάποιες ελπίδες, θα δούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: