Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Στο προσκήνιο ο Ίβανσιτς!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_pOWlJFJREo.jpgΣτο προσκήνιο έρχεται πάλι για τον Ολυμπιακό το όνομα του Αντρέας Ίβανσιτς, όπως αποκαλύπτει σήμερα δημοσίευμα της εφημερίδας «Goal».

Συγκεκριμένα, o Αυστριακός άσος έχει προταθεί στους «ερυθρολεύκους», οι οποίοι παρουσιάζονται να εξετάζουν την περίπτωσή του. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκτήσει ακόμη παίκτη για το αριστερό άκρο από την αποχώρηση του Τζόρτζεβιτς ενδεχομένως να οδηγήσει τους ανθρώπους του Πειραιά στην περίπτωση του Ίβανσιτς, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση. Δύο φορές στο παρελθόν

Οι «ερυθρόλευκοι», άλλωστε, δύο φορές στο παρελθόν έχουν χτυπήσει την πόρτα του «Μότσαρτ» αλλά ποτέ δεν έγινε ο «γάμος».

Μία πριν ανανεώσει με το «τριφύλλι» και μία την επόμενη χρονιά, όταν το συμβόλαιο που είχε με τους «πράσινους» δεν άφηνε περιθώρια στους Πειραιώτες.

Εντέλει τότε αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό για την Μπουντεσλίγκα και ο Ολυμπιακός δεν «ψάχτηκε» περισσότερο, παρόλο που κυκλοφορούσαν σενάρια που έλεγαν ότι οι Πειραιώτες προσπαθούσαν μέσω της Μάιντς να αποκτήσουν τον παίκτη.

Όπως και να έχει τώρα τα πράγματα μοιάζουν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό, μια και ο Παναθηναϊκός δεν διατηρεί καμία δικαιοδοσία στον παίκτη.

Ανήκει στη Μάιντς

Αυτό γιατί η Μάιντς έχει δώσει ήδη στους «πράσινους» εγγυητική επιστολή 200.000 ευρώ (άλλα 800.000 ευρώ δόθηκαν πέρυσι), την οποία θα εισπράξουν τον άλλον μήνα και έτσι θα κλείσει και τυπικά η μεταγραφή του Αυστριακού στους Γερμανούς. Κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα επιστροφής του «Ίβ» στον Παναθηναϊκό.

Επομένως, αν και εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του παίκτη θα διαπραγματευτεί με τη Μάιντς, η οποία τον κοστολογεί στο 1 εκ. ευρώ, όσα δηλαδή τον πήρε από τους «πράσινους», και ενδεχομένως και λίγο παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: