Σάββατο 29 Μαΐου 2010

111 εκ. Ευρώ για μεταγραφές η Μ. Γιουνάιτεντ

http://www.sport24.gr/ast/cov/al/alex_2010_5_29_9_6_33_b.jpgΤο ποσό των 111 εκ. Ευρώ θα έχει στη διάθεση του για μεταγραφές το καλοκαίρι ο Άλεξ Φέργκιουσον, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αρχή έγινε την Παρασκευή όταν η οικογένεια Γκλέιζερ με ανακοίνωση της διέψευσε τα σενάρια για πώληση της Γιουνάιτεντ, βάζοντας τέλος στις φήμες που θέλουν τους Αμερικανούς να έχουν συμφωνήσει για παραχώρηση των μετοχών τους.

Μια ημέρα μετά ο εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Τζιλ, αποκάλυψε σε αγγλικά ΜΜΕ, πως ο Άλεξ Φέργκιουσον το καλοκαίρι θα έχει στη διάθεση του 111 εκ. Ευρώ για να τα ξοδέψει όπως εκείνος επιθυμεί.

"Ο κόσμος λέει ότι ο Άλεξ κρατάει τα χρήματα που έχουμε γιατί δεν έχει άλλη επιλογή. Η αλήθεια όμως είναι διαφορετική. Τα οικονομικά αποτελέσματα δείχνουν πως έχουμε για ξόδεμα 111 εκ. Ευρώ.

Το θέμα λοιπόν δεν είμαστε εμείς, αλλά τι θέλει να κάνει ο Φέργκιουσον. Αν θέλει μπορεί να τα επενδύσει όλα σε παίκτες, εγκαταστάσεις και το γήπεδο. Είναι δική του επιλογή".

Δεν υπάρχουν σχόλια: