Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Αποχωρεί από την εθνική ο Παρκ


Ο Παρκ πέτυχε το γκολ της νίκης στο Ολντ Τράφορντ Την εκτίμηση ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής θα είναι και το τελευταίο της καριέρας του, έκανε ο αρχηγός της Νοτίου Κορέας, Παρκ Γι-Σουνγκ, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Guardian". Ο 29χρονος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισήμανε μεταξύ άλλων ότι το σημαντικό για την εθνική ομάδα της χώρας του θα είναι να ανανεωθεί για το Μουντιάλ του 2014.

"Το 2014 θα είμαι 33 ετών. Είναι πολύ σημαντικό για την εθνική ομάδα της χώρας μου, οι νέοι παίκτες να αποκτήσουν εμπειρίες και να ωριμάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, ώστε παίκτες της δικής μου ηλικίας να αποσυρθούν στον πάγκο. Γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο πιστεύω ότι το εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το τελευταίο μου", είπε ο Παρκ, ο οποίος δεν έκρυψε ότι νιώθει στις πλάτες του το βάρος για την αγωνιστική εικόνα της εθνικής ομάδας της χώρας του στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

"Είμαι κι εγώ άνθρωπος και νιώθω πίεση από τους γύρω μου για την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στον όμιλο. Όμως από την άλλη είμαι χαρούμενος γιατί, όταν ήμουν σε νεαρή ηλικία, είχα όνειρο να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα της χώρας μου. Και τώρα όλοι περιμένουν να δείξω την αξία μου. Είμαι πολύ χαρούμενος".

Δεν υπάρχουν σχόλια: