Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Περιμένοντας την ανακοίνωση


Ο τεχνικός του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης, δίνει οδηγίες Πολύ δύσκολα θα χαλάσει αυτή η δουλειά. Ο Παύλος Δερμτιζάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Φερνάντο Σάντος. Μετά από τις χθεσινές εξελίξεις, ο τεχνικός από την Καβάλα, που συνεργάστηκε με τον Πανθρακικό και μάλιστα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα της Κομοτηνής, αναμένεται στην Τούμπα.

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Δερμιτζάκης και ο ΠΑΟΚ θα οριστικοποιήσουν την συνεργασία τους μέσα στις επόμενες ώρες και μέχρι τη Δευτέρα -δεν αποκλείεται και σήμερα- θα προκύψει η επίσημη ανακοίνωση.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει στον Πανθρακικό έναν ποδοσφαιριστή και ίσως ένα χρηματικό ποσό για να καλύψει τη ρήτρα των 150 χιλιάδων ευρώ που υπάρχει για την αποδέσμευση του Δερμιτζάκη. Κάπως έτσι θα κλείσει το κεφάλαιο Πανθρακικός που φαίνεται ότι θα προτιμήσει τον Μάκη Χάβο για αντικαταστάτη του Δερμιτζάκη.

Ο 41χρονος τεχνικός είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όλα τα ζητήματα που αφορούν την επικείμενη συνεργασία του με την ομάδα. Ο Δερμιτζάκης ταξίδεψε χθες το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τόσο τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, όσο και με τους Βρύζα-Κονσεϊσάο. Με τους Βρύζα και Κονσεϊσάο συζήτησε κυρίως θέματα που αφορούν συνολικά την ομάδα και την στελέχωση του τεχνικού τιμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: