Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Δουλειά και στόματα κλειστά στον Ολυμπιακό

Καθόλου λόγια και πολλή δουλειά είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (30/5, 21:45GR) στο ΣΕΦ. Η απαγόρευση δηλώσεων συνεχίζεται και ο Παναγιώτης Γιαννάκης με τους παίκτες του σκέφτονται μόνο το πως θα ισοφσρίσουν τη σειρά.

"Ότι είχα να πω το είπα την Τετάρτη μετά το παιχνίδι. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο", τόνισε ο Παναγιώτης Γιαννάκης στο επίσημο site του ΕΣΑΚΕ, όταν κλήθηκε να κάνει δηλώσεις, ενώ κανείς παίκτης δεν μίλησε για το ντέρμπι της Κυριακής (30/5).

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι που κατσάδιασαν τους παίκτες, δεν πήγαν το Σάββατο (29/5) στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν την τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από τον δεύτερο τελικό. Οι παίκτες, πάντως, έδειξαν διάθεση για δουλειά, ώστε ο Ολυμπιακός να δείξει πως η τραγική εμφάνιση της Τετάρτης (26/5) ήταν απλώς μία κακή παρένθεση.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος ανέβασε στροφές και ακολούθησε ακόμη μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Εφόσον, όμως, συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς, τότε πιθανότατα να είναι έτοιμος για τον τρίτο τελικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: