Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Υπέγραψε και... ζήτησε συγνώμη ο Μόσκαλ


Τομάς Μοσκάλ Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Τόμας Μόσκαλ στην Παναχαϊκή καθώς ο Πολωνός επιθετικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Πάντως, ο παίκτης αποδοκιμάστηκε από οπαδούς της ομάδας σε φιλικό παιχνίδι, στο οποίο δοκιμάστηκαν παίκτες μιας και είχε πανηγυρίσει με... παρεξηγίσιμο τρόπο γκολ που είχε πετύχει σε βάρος της Παναχαϊκής όταν έπαιζε στη Ζάκυνθο.

Ο 35χρονος θέλοντας να κατευνασει τον κόσμο ζήτησε συγνώμη μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ: "Είμαι ευτυχισμένος που θα παίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και σε μια πραγματικά μεγάλη και ιστορική ομάδα. Εμαθα ότι μερίδα των φανατικών οπαδών της Παναχαϊκής δεν ήθελε την μεταγραφή μου γιατί παρεξήγησε κάποιες χειρονομίες μετά το γκολ στη Ζάκυνθο.

Θέλω ειλικρινά να δηλώσω ότι δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε, εγώ σήκωσα τα χέρια προς τους φιλάθλους μας και μετά έκανα το συνηθισμένο σήμα που κάνουν όλοι οι σκόρερ προς τους φιλάθλους της Παναχαϊκής να σιωπήσουν.

Αν όμως έκανα κάτι χωρίς να το καταλάβω που προσέβαλε τους φιλάθλους της Παναχαϊκής και τους στεναχώρησε τότε τους ζητάω μια μεγάλη συγνώμη.

Θέλω να μάθουν όλοι ότι εγώ παθιάζομαι με την ομάδα στην οποία ανήκω και δίνω και την ψυχή μου, αυτό θα κάνω μέχρι να τελειώσω την καριέρα μου και με την Παναχαϊκή την ομάδα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: