Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Πολύκαρπος: "Nα υπάρξει συσπείρωση"

http://www.sport24.gr/ast/cov/65/656361_b.jpgΟ πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Δήμος Πολύκαρπος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη εξέφρασε την αισιοδοξία ότι η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ θα εγκρίνει τον φάκελο της "κυανόλευκης" ΠΑΕ. Στην αρχική του τοποθέτηση στο Αθλητικό Metropolis ο κ. Πολύκαρπος στην προσπάθεια που έχει γίνει τις τελευταίες μέρες από την Διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Ηρακλής τόνισε: «Η νέα διοίκηση υπέγραψε μια τιτάνια προσπάθεια για το φάκελο και τα χαρτιά.

Η προσπάθεια είναι μεγάλη και είναι άνθρωποι που ξέρουν κάποια πράγματα. Ο κύριος Γκεσόπουλος είναι επί των οικονομικών πολύ καλός οικονομολόγος. Ο κύριος Τάκης είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί, όπως και ο κύριος Δημητρίου.

Κάνουν μια προσπάθεια κόντρα στο χρόνο. Προσπαθούμε κι εμείς όσο μπορούμε να βοηθήσουμε με την εμπειρία μας, γνωρίζοντας τα πράγματα και τις καταστάσεις που υπήρχαν εκείνη την περίοδο γιατί αυτοί οι άνθρωποι τώρα μπήκαν. Ένας είναι ο στόχος, να υπάρξει συσπείρωση για να βγει η άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως τη Δευτέρα θα την πάρει.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση με ηρεμία, έχοντας την αποδοχή του κόσμου να λειτουργήσει, να τρέξει την ομάδα. Από εκεί και πέρα μπορώ κι εγώ να μιλήσω για όλα τα πεπραγμένα. Έγιναν λάθη, αλλά καμία κλοπή. Τι νόημα θα έχουν όλα αυτά, αν δεν πάρει ο Ηρακλής την άδεια;».

Κι όσο για το που εντοπίζεται το πρόβλημα είπε: «Το πρόβλημα εντοπίζετε στο ότι αυτή είναι μια διαδικασία που αναφέρεται στα πεπραγμένα μέχρι 31/12, που βεβαιώνονται μέχρι τις αρχές Απριλίου.

Δεν υπήρχαν καλές καταστάσεις μέχρι τότε, εκείνη την περίοδο συσπειρώθηκε ο κόσμος και η ομάδα σώθηκε. Πέτυχε τον στόχο της, πέρασε αυτό τον σκόπελο. Οι αδειοδοτήσεις πέρυσι δίνονταν τέλη Ιουνίου και τώρα λόγω του Μουντιάλ, έπρεπε να δοθούν τώρα.

Οι άνθρωποι κυνηγούν να μαζέψουν μια σωρεία εγγράφων από παίκτες που είτε είναι στο εξωτερικό, είτε σε διακοπές. Έχουν κάνει τη νύχτα – μέρα. Πάνε στην επιτροπή και τους λένε λείπει αυτό το χαρτί. Θα τα πάρουν τα χαρτιά που θέλει η επιτροπή τη Δευτέρα. Ξέρουμε τι λείπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: