Σάββατο 29 Μαΐου 2010

«Όχι» Θανάση, την Τετάρτη ο πρόεδρος!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/d844ff7bb5842daa4fb6adeabf6b8134_L.jpg?1275061685?1275061685?1275061685Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε την προεδρία και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν σε νέο ΔΣ που θα γίνει την Τετάρτη! Πανό και συνθήματα υπέρ του Πατέρα και κατά του Τζίγγερ από 1000 οπαδούς του Παναθηναϊκού. Νέο ΔΣ την Τετάρτη!

Δύο προτάσεις για την θέση του προέδρου έγιναν κατά την διάρκεια του σημερινού ΔΣ! Η πρώτη ήταν του Γιώργου Νίκα προς τον Νικόλα Πατέρα, η πλευρά του τελευταίου όμως δήλωνε πως δεν είναι ακόμα έτοιμος και αρνήθηκε.

Η δεύτερη αφορά τον Θανάση Γιαννακόπουλο, με τον Γιάννη Ξυλά να τον προτείνει όμως η απάντηση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ήταν χαρακτηριστική: «Όχι, όχι, όχι, αυτό δεν πρόκειται να γίνει»!

Πλέον, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη στο νέο ΔΣ που θα γίνει. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει κλίμα πως μπορούν να ανατραπούν τα δεδομένα και να επιτευχθεί ακόμα και αυτό που φαντάζει δύσκολο, η παραμονή δηλαδή του Πατέρα στην προεδρία. Και αυτό γιατί η πλευρά Βαρδινογιάννη δεν έφερε καμία αντίρρηση στην πρόταση Νίκα για την επαναφορά του Πατέρα.

«Φοράω παντελόνια»

Όταν βγήκε έξω ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υπήρξε μία αναταραχή από τον κόσμο, ο οποίος εκείνη την στιγμή φώναξε «όποιος μας προδώσει θα το μετανιώσει». Όταν ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν δέχθηκε να γίνει πρόεδρος τόνισε πως «με πρότεινε το Δ.Σ, για να πάρω τη θέση του προέδρου, αλλά εγώ δεν δέχθηκα γιατί είμαι άντρας και φοράω παντελόνια. Εγώ έχω οκάδες καρύδια». Πριν μιλήσει μια γιαγιά, οπαδός του Παναθηναϊκού, τον πλησίασε σε απόσταση αναπνοής και του είπε «θέλουμε πρόεδρο τον Πατέρα και προπονητή τον Νιόπλια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: