Σάββατο 29 Μαΐου 2010

«Σταθμός στην καριέρα μου ο Άρης»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/1ee7b6294c6f843dd29a3a9d695118f8_L.jpg?1275102760?1275102760?1275102760Σταθμό της καριέρας του χαρακτηρίζει την θητεία του στον Άρη ο Δημήτρης Πρίφτης, με το νέο τεχνικό της Καβάλας να αναφέρεται και στην συνεργασία με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ο πρώην άμεσος συνεργάτης του Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο των «κίτρινων» μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM» για...

... την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας:

«Ηταν μια πολύ ευχάριστη συγκυρία. Αναλαμβάνω έναν ρόλο τελείως διαφορετικό, τον ρόλο του πρώτου προπονητή που έχει πολύ περισσότερες απαιτήσεις. Ηταν μια ευχάριστη εξέλιξη για μένα και αποφάσισα να πάρω την ευκαιρία να δικαιώσω κάποιους ανθρώπους που με πίστεψαν».

... την «προαγωγή» του σε χεντ-κόουτς:

«Αυτό είναι κάτι που δεν αισθάνομαι ότι θα είχε γίνει νωρίτερα. Νιώθω πιο έτοιμος τώρα, νιώθω ότι έχω αρκετές εμπειρίες για να τρέξω μια ομάδα και να την βοηθήσω στην Α1. Εχω ένα οπλοστάσιο εμπειριών που μου δίνει τα απαραίτητα εχέγγυα».

... την θητεία του στον Άρη:

«Ηταν σταθμός για μένα ο Αρης. Λειτούργησε θετικά για να έχω την συγκεκριμένη εξέλιξη. Ηταν μεγάλη ευκαιρία να εργαστώ σε μια πραγματικά μεγάλη ομάδα. Πέρα από τα αποτελέσματα τα οποία φέρνει μια ομάδα, μεγάλη ομάδα σημαίνει ιστορία, κόσμος, ανθρώπινο δυναμικό. Πιστεύω ότι όλα τα παραπάνω που χαρακτηρίζουν μια ομάδα ως μεγάλη, τα έχει με το παραπάνω ο Αρης».

... το τι κρατάει από την θητεία του στους «κίτρινους»:

«Κρατάω την εμπειρία μιας δύσκολης κατάστασης που ζήσαμε όλοι. Κρατάω τις ανθρώπινες σχέσεις. Εχω πολύ καλούς φίλους στην ομάδα του Αρη. Κρατάω αναμφίβολα την ευκαιρία να συνεργαστώ με δυο πολύ καλούς προπονητές. Ηταν για μένα σχολείο να μάθω και να δοκιμαστώ σε νέα πράγματα».

... την συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ:

«Θα μπορούσα με μια λέξη να την χαρακτηρίσω υπέροχη συνεργασία. Ο κ. Μπλατ είναι πολύ ανοιχτός άνθρωπος και σου δίνει τη δυνατότητα να είσαι ελεύθερος. Να μη νιώθεις ανασφαλής, να εκδηλώσεις την σκέψη σου. Εχει μια διαφορετική κουλτούρα, πολύ σημαντική για μένα. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει αναστολές, είναι εκφραστικός. Εύχομαι στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε».

... το θέμα της παραμονής του Ντέιβιντ Μπλατ:

«Ξέρω ότι στο μυαλό του το θέμα είναι ανοιχτό. Κάναμε συζητήσεις για την επόμενη χρονιά και τι θα μπορούσαμε να κτίσουμε. Όμως παίζουν και κάποια άλλα πράγματα ρόλο. Υπάρχουν διοικητικές εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν για να φτάσει η ΚΑΕ στο θέμα του προπονητή. Εχω μια πολύ καλή σχέση με τον Ντέιβιντ Μπλατ. Ολες αυτές τις μέρες είχαμε επικοινωνία και όταν συμφώνησα να πάω στην Καβάλα ήταν από τους πρώτους που κάλεσα για να του το πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: