Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Έτοιμος για αποβολή ο Αβραάμ

Στην πιο «σκληροτράχηλη» δεκάδα παικτών που θα αγωνιστούν στο προσεχές Μουντιάλ στη Νότια Αφρική, βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Εκ των υποψηφίων για αποβολή ο στόπερ του Ολυμπιακού. Απίστευτο και όμως... μουντιαλικό. Μία λίστα με διεθνείς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα αποβολής στο Μουντιάλ δημοσίευσε νορβηγική ιστοσελίδα. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και ο αμυντικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, Αβραάμ Παπαδόπουλος. Χαρακτηριστικά όσα αναφέρονται για τον τέως αμυντικό του Άρη:

«Του αρέσει να προκαλεί τους αντιπάλους του με το σκληρό παιχνίδι του και τη γλώσσα που χρησιμοποιεί. Είναι ένας παίκτης που ασφαλώς μισούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ». Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως στη λίστα με τα φαβορί (!) για κόκκινη κάρτα συμπεριλαμβάνεται και ένας παραγωγικός παίκτης, ο Αυστραλός κεντρικός χαφ της Εβερτον, Τιμ Κέιχιλ». Αναλυτικά οι δεκάδα:

1.Αβραάμ Παπαδόπουλος/στόπερ/Ελλάδα/Ολυμπιακός 2.Ενρίκε Βέρα/αμυντικό χαφ/Παραγουάη/Λίγκα Κίτο 3.Αρτούρο Βιδάλ/αριστερό μπακ χαφ/Χιλή/Λεβερκούζεν 4.Γκάρι Μεδέλ/στόπερ/Χιλή/Μπόκα Τζούνιορς 5.Ντάνι Σίτου/στόπερ/Νιγηρία/Μπόλτον 6.Τζόρτζιο Κιελίνι/στόπερ/Ιταλία/Γιουβέντους 7.Τιμ Κέιχιλ/κεντρικό χαφ/Αυστραλία/Εβερτον 8.Ματζίντ Μπουγκέρα/στόπερ/Αλγερία/Ρέιντζερς 9.Βάλτερ Σαμουέλ/στόπερ/Αργεντινή/Ιντερ 10.Ντιέγκο Λουγκάνο/στόπερ/Ουρουγουάη/Φενέρμπαχτσε

Δεν υπάρχουν σχόλια: