Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Δυάδα διημέρου με φόντο την άνοδο...

Επιμέλεια-Τenorio


Την καλησπέρα μού στη παρέα.


Mέτριο το πρόγραμμα τού Σαββατοκύριακου λίγοι οί αγώνες λίγες καί οί επιλογές των σημείων. Συνολικά έχω ξεχωρίσει 4 σημεία από όλο το διήμερο καί πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι έχουμε.


Huesca - Real Betis (2)

Νίκη την περασμένη αγωνιστική γιά την ομάδα της Huesca πέρασε με σκόρ 1-2 μέσα από την έδρα της ουραγού καί υποβιβασμένης Castellon.Αυτή η νίκη πάντως ήταν η πρώτη μετά από 3 σερί ήττες.Γενικά η φόρμα της δεν λέει καί σπουδαία πράμματα καθώς εντός έδρας προέρχεται από 3 σερί ήττες δεχόμενη μάλιστα 7 γκόλ.Τα αποτελεσματά της δείχνουν ότι στα εκτός έδρας τα πηγαίνει καλύτερα καθώς παίζει πιό απελευθερωμένα σε σχέση με τα εντός έδρας.

Σε αγωνιστική άνοδο η Betis πέτυχε δεύτερη σερί νίκη επί της πρωτοπόρου Real Sosiedad καί πλέον βρίσκεται μιά ανάσα από την πολυπόθητη άνοδο στην Primera Division.Με το ξεκίνημα τού δευτέρου γύρου τα πάει πάρα πολύ καλά καθώς μετρά μόλις 2 ήττες σε 17 αγώνες.Πολύ βελτιωμένη καί στα εκτός έδρας παιχνίδια αφού παραμένει γιά 8 σερί αγώνες αήττητη.

Βαθμολογική ανάγκη γιά διαφορετικούς λόγους έχουν καί οί δύο ομάδες, προσωπικά θα δώσω όμως ένα προβάδισμα στούς φιλοξενούμενους .Θεωρώ ανώτερη καί σε καλύτερη φόρμα την Betis πού πάει φούλ γιά άνοδο.

Θα ρισκάρω στο διπλό της Betis σε απόδοση (2.20)


Padova - Brecia (2)

Tελευταία αγωνιστική στη Serie B Ιταλίας.

Βαθμολογικά ενδιαφερόμενες καί οί δύο ομάδες.

Η Padova παίζει την επιβιωσή της καί η Brescia διεκδικεί την απευθείας άνοδο στα μεγάλα σαλόνια τού Campionato.

Η Padova σε περίπτωση ανάλογα καί με τα άλλα αποτελέσματα μπορεί να πέσει απευθείας πού είναι καί το χειρότερο σενάριο γιά τούς γηπεδούχους η να παίξει στα μπαράζ παραμονής η βέβαια να σωθεί απευθείας, κάτι πού φαντάζει ίσως δύσκολο.

Σε εκπλικτική κατάσταση η Brescia η οποία μετρά 4 σερί νίκες καί βρίσκεται με το ένα πόδι στην Serie A..Βέβαια ανεβένει καί σε περίπτωση ήττας αν δεν κερδίσει η Cezena.Σε κάθε περίπτωση όμως όπως καί νά ΄χει η Brescia θα μπεί στο παιχνίδι γιά να καθαρίσει την άνοδο. Έχει τα φόντα καθώς σε όλη την διάρκεια της χρονιάς ήταν η καλύτερη ομάδα.Σε όλο το δεύτερο γύρο σε 20 αγώνες έχει γνωρίσει μόλις 3 ήττες.Ενώ παραμένει για 10 σερί παιχνίδια αήττητη.

Φόρμα ,ψυχολογία, καλύτερη ομάδα, νίκη καί άνοδος. Επιλογή το διπλό της Brecia σε απόδοση (2.00)


Τα παραπάνω δύο σημεία θα είναι καί οί βασικές μού επλογές γιά το διήμερο.

Βασική δυάδα διημέρου με : Betis - Brecia



Eπίσης προσοχής αξίζουν σε δευτερεύοντα έτσι στοιχήματα τα παρακάτω σημεία.


Marienham - Helsinki (2)

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα η Marienham η οποία βρίσκεται ουραγός στην τελευταία θέση τού βαθμολογικού πίνακα με μόλις 3 βαθμούς σε 6 παιχνίδια.Διαθέτει την χειρότερη επίθεση καί άμυνα τις κατηγορίας με απολογισμό τερμάτων 3-10.Γιά το πρωτάθλημα προέρχεται από δύο λευκές ισοπαλίες με αντιπάλους της Oulu καί Jaro.Η Marienham είναι ομάδα χωρίς μεγάλες αρετές πού θα παλέψει αποκλειστικά γιά την σωτηρία της.

Δεν τα πήγε καλά στα δύο τελευταία της παιχνίδια γιά το πρωτάθλημα η Helsinki η οποία ηττήθηκε με σκορ 3-1 μέσα στην έδρα της Honka καί έφερε ισοπαλία εντός με την ομάδα της Lahti.Mεσοβδόμαδα νίκησε εντός έδρας γιά το Κύπελλο την Honka με σκόρ 3-0 έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση.Γενικά σε πρωτάθλημα καί κύπελλο μετρά 4 νίκες 2 ισοπαλίες καί 1 μόλις ήττα στα τελευταία της 6 παιχνίδια.Αρκετά παραγωγική επιθετικά καθώς έχει πετύχει 15 τέρματα στα παιχνίδια αυτά.

Παράδοση : Σε 12 αγώνες ανεξαρτήτως έδρας με αντίπαλο την Marienham, η Helsinki δεν έχει γνωρίσει ποτέ την ήττα.Μάλιστα στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετρά 4 νίκες καί 1 ισοπαλία, αξιοσημείωτο είναι ότι δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκόλ.

Kαμιά φορά λέμε γιά τον ΟΠΑΠ καί γινόμαστε μετά κακοί ,εντελώς πραγματικά άλλο παιχνίδι βάση απόδοσης η τιμή τού Helsinki στο εξωτερικό, πείτε μου παρακαλώ πού 1,75 καί πού 2,15 . To έχω πεί πολλές φορές πρωσοπικά το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων .Όπως καί νάχει πάντως οί φιλοξενούμενοι διαθέτουν ανώτερη καί πιό έμπειρη ομάδα καί έχουν κατ΄εμέ προβάδισμα νίκης.

Θα προτιμήσω το διπλό τού Helsinki σε απόδοση (2.15)



Guarani - Sao Paulo (2)

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Guarani στο πρωτάθλημα καθώς έχασε εκτός έδρας με σκόρ 3-1 από την ομάδα της Santos.Καλούτσικες εμφανίσεις πραγματοποιούν οί γηπεδούχοι στο ξεκίνημα τού πωταθλήματος η οποιοί παρουσιάζουν μαχητικότητα στα παιχνίδια τους.Η αλήθεια πάντως είναι πως παρά την μαχητικότητα τούς υστερούν σε ποιότητα.

Δύο σερί νίκες γιά την Sao Paulo χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκόλ.Νίκες επί δυνατών αντιπάλων όπως είναι η Internacional καί η Palmeiras.Σαφώς ανώτερο σύνολο οί φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα απέναντι στην Guarani.

Παράδοση : Σε 7 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας η Sao Paulo μετρά 7 σερί νίκες επί της Guarani, τέσσερις γιά το Εθνικό πρωτάθλημα καί οί τρείς γιά το πρωτάθλημα Paulista.


Θα ρισκάρω στο διπλό της Sao Paulo σε απόδοση (2.05)



Kαλά να είστε ,καλά να περνάτε , τα σέβη μού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: