Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Παπασταθόπουλος: "Επιλογή μου η Παλέρμο"


Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος... Ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, δήλωσε πριν από μέρες, ότι ένας από τους αμυντικούς της ομάδας θα εξαργυρωθεί. Η Παλέρμο έχει ήδη κάνει μια διερευνητική πρόταση και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο να αλλάξει φανέλα, όπως δήλωσε στην "Ilgiornaledisicilia".

"Ξέρω ότι η Παλέρμο ενδιαφέρεται πολύ για μένα και αυτό με κάνει περήφανο. Στη Γένοβα είμαι καλά, αλλά η δουλειά μας τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα περιπλέκεται από συνεχείς αλλαγές στο ρόστερ. Οι Σικελοί, από την άλλη, θα συμμετάσχουν του χρόνου στην Ευρώπη και αυτή είναι μια πραγματικότητα την οποία θα ήθελα να αντιμετωπίσω. Ο μάνατζέρ μου θα συναντηθεί με την Τζένοα την επόμενη εβδομάδα και γνωρίζει ποια είναι η επιθυμία μου. Αν αποφασίσουν να με πουλήσουν, η Παλέρμο θα είναι η μοναδική μου επιλογή", ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του πρώην αμυντικού της ΑΕΚ.

Μάλιστα ο μάνατζέρ του Φραντσέσκο Μουζάρα δήλωσε στο "reterete24": "Οι δυο ομάδες μιλούν, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα παραπάνω. Μελλοντικά πιθανότατα να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε κάτι να πούμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: