Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Οριακά για Μουντιάλ ο Μπάρι

Ένα πολύτιμο εργαλείο του ενδέχεται να στερηθεί από την μεσαία γραμμή της Εθνικής Αγγλίας ο Φάμπιο Καπέλο.Ο Γκάρεθ Μπάρι είναι ακόμα τραυματίας από το –καταστροφικό για την Μάντσεστερ Σίτι- παιχνίδι με την Τότεναμ τον Μάιο και ακόμα δεν είναι σε θέση να προπονηθεί. Αν λείψει από το Π.Κ θα πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος στα 23 ματς που είχε υπό την ευθύνη του, ως τώρα, τα «λιοντάρια», τον ξεκίνησε βασικό στα 19.

Μάλιστα ο Καπέλο θεωρεί δεδομένο πως ο μέσος των «σίτιζενς» δεν θα είναι σε θέση να προλάβει την πρεμιέρα της ομάδας του, στις 13 του μηνός εναντίον των ΗΠΑ. Τόνισε ωστόσο, πως αν η ανάρρωση του από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, καθυστερήσει περισσότερο, θα αποχωρήσει από την αποστολή.

«Ο Γκάρεθ Μπάρι καλυτερεύει, ο γιατρός λέει ότι είναι καλά, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον τελευταίο έλεγχο. Ύστερα από αυτό, θα αποφασίσουμε αν θα βρίσκεται μαζί μας στην Νότια Αφρική. Θα έρθει αν μπορεί να προπονηθεί κανονικά, μετά το παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Αν χρειαστεί να αργήσει περισσότερο, δεν θα έρθει μαζί μας», ισχυρίστηκε ο «Δον Φάμπιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: