Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Υπογράφουν «Λύμπε», Δέλλας.

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_oxUWBtr1xs.jpgΑπό Δευτέρα θα υπάρξουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, μεταγραφικές εξελίξεις για την ΑΕΚ, καθώς τότε θα κάνουν οι άνθρωποι της ομάδας τις τελικές τους κινήσεις.Οι Μπάγεβιτς, Αδαμίδης και Γκρέταρσον επικοινωνούν καθημερινά μεταξύ τους και μιλάνε για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν στα μεταγραφικά. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη κάνει τις πρώτες επαφές με τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν και εκτιμούν, πως από τη νέα εβδομάδα, ίσως να μπορούν να προβούν και σε ανακοινώσεις.

Σίγουρα οι Έλληνες…

Οι δύο επόμενες κινήσεις της ΑΕΚ, αναμένεται να είναι η οριστική συμφωνία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και μετέπειτα με τον Τραϊνό Δέλλα. Προτεραιότητα αποτελεί βέβαια ο πρώην επιθετικός της Άιντραχτ, με τον οποίο δεν αποκλείεται και μέσα στο Σαββατοκύριακο να υπάρξει νέα συνάντηση. Ο «Λύμπε» εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα του έχουν πει οι ιθύνοντες της ομάδας, ενώ παρακολουθεί στενά και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει πολλές φορές ο Λυμπερόπουλος, δεν τον ενδιαφέρουν τόσα τα χρήματα που θα πάρει από την Ένωση, όσο οι συνθήκες που θα συναντήσει στον σύλλογο.

Από εκεί και πέρα, μετά την συμφωνία με τον «Λύμπε» η ΑΕΚ θα… τρέξει και την υπόθεση του Δέλλα. Μέχρι στιγμής οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» είναι σίγουροι, πως στη νέα συνάντηση που θα έχουν την επόμενη εβδομάδα, θα μπορέσουν να «κλείσουν» το θέμα. Μάλιστα, εκτιμούν πως, αν πει το «ναι» ο Λυμπερόπουλος, τότε και ο Δέλλας θα είναι πιο… εύκολος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: