Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Η Σερβία μπήκε ξανά στο κόλπο, 1-0 την άτυχη Γερμανία

http://www.contra.gr/images/m/germanyservia2_m.jpgΣτο παιχνίδι της πρόκρισης μπήκε για τα καλά η Σερβία, η οποία κέρδισε με 1-0 την Γερμανία χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Γιοβάνοβιτς στο 38'. Τρία δοκάρια, αποβολή, ένα χαμένο πέναλτι και πολλές κλασικές ευκαιρίες συνέθεσαν ένα ματς που δίκαια μπορεί να φέρει τον τίτλο του καλύτερου στο Μουντιάλ μέχρι τώρα.3': Σουτ του Κεντίρα από πλάγια δεξιά, η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

7': Μετά από απομάκρυνση του Βίντιτς, ο Ποντόλσκι με μoνοκόμματο σουτ από το ύψος της περιοχής στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Στοΐκοβιτς.

11': Σέντρα του Κράσιτς από τα δεξιά για τον αφύλακτο Νίνκοβιτς, ο οποίος με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Νόιερ.

33': Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κολάροφ από την δεξιά πλευρά, η μπάλα περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Γερμανίας. Ο Νόιερ πάντως, ήλεγχε το σουτ.

37': Ο Ουντιάνο εξαντλεί την αυστηρότητά του, δείχνοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κλόζε. Τα "πάντσερ" είναι αναγκασμένα να αγωνιστούν με δέκα παίκτες για παραπάνω από ένα ημίχρονο.

38' ΓΚΟΛ για τη ΣΕΡΒΙΑ: Σέντρα του Κράσιτς από τα δεξιά, ο Ζίγκιτς κέρδισε στον αέρα τους αντιπάλους του στρώνοντας στην μπάλα στον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα δίχτυα του Νόιερ.

45+1' ΔΟΚΑΡΙ για τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μετά από σέντρα στην περιοχή της Σερβίας, οι αμυντικοί διώχνουν όπως-όπως και η μπάλα φτάνει στον αμαρκάριστο Κεντίρα, ο οποίος με σουτ την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του Στοΐκοβιτς. Στην επαναφορά, το ανάποδο ψαλίδι που επιχείρησε ο Μίλερ αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από τους αμυνόμενους.

46': Ο Ποντόλσκι με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα έξω από το αριστερό δοκάρι του Στοΐκοβιτς.

54': Σουτ του Φρίντριχ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Στοΐκοβιτς αποκρούει.

57': Ο έβγαλε τετ α τετ τον Ποντόλσκι, το πλασέ του οποίου πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στοΐκοβιτς.

59': Δυνατό σουτ του Ποντόλσκι μέσα από την περιοχή, η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

60': Η Γερμανία έχει την ευκαιρία για ισοφάριση όταν ο Ζίγκιτς ακούμπησε την μπάλα -χωρίς λόγο- με το χέρι εντός περιοχής.

60' XAMENO ΠΕΝΑΛΤΙ για τη ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Ο Ποντόλσκι εξελίσσεται σε μοιραίο παίκτη για τα "πάντσερ" καθώς το πεναλτι που εκτέλεσε, αποκρούστηκε από τον Στοΐκοβιτς.

67' ΔΟΚΑΡΙ για τη ΣΕΡΒΙΑ: Η Σερβία ισοφαρίζει τα δοκάρια με τον Γιοβάνοβιτς, το σουτ του οποίου κατέληξε στο δεξί κάθετο της εστίας του Νόιερ.

74' ΔΟΚΑΡΙ για τη ΣΕΡΒΙΑ: Δεύτερο δοκάρι για τη Σερβία (οριζόντιο αυτή τη φορά), μετά από κοντινή κεφαλιά του Ζίγκιτς.

81': Σουτ του Κάτσαρ μέσα από την περιοχή, η μπάλα περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νόιερ.

84': Ευθύβολο συρτό σουτ του Ποντόλσκι, η μπάλα φεύγει έξω από το δεξί δοκάρι του Στοΐκοβιτς.Σερβία (Ράντομιρ Αντιτς): Στοΐκοβιτς, Κολάροβ, Βίντιτς, Ιβάνοβιτς, Στάνκοβιτς, Γιοβάνοβιτς, Ζίγκιτς, Κράσιτς, Νίνκοβιτς, Σούμποτιτς, Κουζμάνοβιτς (75' Πέτροβιτς)
Γερμανία (Γιόακιμ Λεβ): Νόιερ, Φρίντριχ, Κεντίρα, Σβάινσταϊγκερ, Οζίλ (70' Κακάου), Ποντόλσκι, Κλόζε, Μίλερ, Μπάντστουμπερ (76' Γκόμες), Λαμ, Μέρτεσακερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: