Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ-Ο ακριβός κύριος Ρόμενταλ


Ο Ντένις Ρόμενταλ Η φημολογία για τον Ντένις Ρόμενταλ αποτελεί χαρακτηριστικό της μεταγραφικής περιόδου κατά την οποία ακούγονται πολλά και διάφορα. Για την ιστορία πάντως, ο Ρόμενταλ, διεθνής με την εθνική Δανίας, βρίσκεται στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής και το συμβόλαιο του με τον Αγιαξ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου.

Μένει ελεύθερος από την Ολλανδία και αναζητεί την επόμενη στάση στην καριέρα του. O 31χρονος εξτρέμ έχει κάνει μία γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Αγιαξ, αφού είχε 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ολλανδίας και έξι στο κύπελλο. Ο Ρόμενταλ πέρασε από την Αϊντχόβεν, τη Βααλβάικ και από εκεί μετακόμισε στη Τσάρλτον για να καταλήξει πριν από τρία χρόνια στον Αγιαξ. Με την εθνική του «γράφει» 97 συμμετοχές και έχει πετύχει 16 γκολ.

Προφανώς το οικονομικό είναι τεράστιο θέμα. Η διαφορά είναι σημαντική. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε τόσο μεγάλα συμβόλαια που ξεπερνούν κατά πολύ το ένα εκατομμύριο.

Αλλες είναι οι προτεραιότητες
Μπορεί ο Εσπόζιτο να αναφέρει σε δηλώσεις ότι υπάρχει επαφή με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα. Μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας που αναμένεται να προκύψει μια ακόμη μεταγραφή, υπάρχουν διαφορετικές λύσεις που εξετάζονται.

Αναφέρονται δύο στόχοι, δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη Νότια Αφρική και που ένας τουλάχιστο από αυτούς αγωνίζεται στην ομάδα του και δεν συμπληρώνει απλά την αποστολή.

Ο Πιλούντ κι ο Γκουστάβο
Δημοσιεύματα από την Αργεντινή, αναφέρουν ότι ο Ιβαν Αλέξις Πιλούντ που αγωνίστηκε στην Εσπανιόλ και βρίσκεται στο δρόμο για την Εστουντιάντες, η οποία τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την Τίρο Φεντεράλ, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Ο Αργεντίνος δεξιός μπακ προτάθηκε στον ΠΑΟΚ. Αποτελεί παλιότερη πρόταση των ατζέντηδων, μέσα από μια λίστα με ποδοσφαιριστές από την Λατινική Αμερική. Να σημειωθεί ότι ο Γκουστάβο, της Κέρκυρας, είναι ο ποδοσφαιριστής που φαίνεται να προηγείται για αυτή τη θέση.

Ο Πιλούντ ξεκίνησε με τη Τίρο Φεντεράλ. Το 2008 μετακόμισε στη Νιούελς Ολντ Μπόις. Η Εσπανιόλ τον απέκτησε ως δανεικό, αλλά ο Αργεντινός δεν κατάφερε να βρει θέση βασικού με εννέα συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Πάνω από τρεις χιλιάδες
Πάνω από τρεις χιλιάδες είναι πλέον τα διαρκείας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η απόκτηση του Σαλπιγγίδη αποτελεί σημαντικό στοιχείο στην πώληση των εισιτηρίων και η αύξηση ήταν εμφανής. Το ίδιο να συμβεί και σήμερα, με τη συμμετοχή των οπαδών του δικεφάλου που σπεύδουν να εξασφαλίσουν μια θέση στην Τούμπα, για την επόμενη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: