Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Περικοπές παντού στον ΠΑΟΚ

http://www.contra.gr/images/m/zagorakis_m.jpgΠροσαρμόζεται στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της εποχής και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με απόφαση της διοίκησης και του Θοδωρή Ζαγοράκη προσωπικά, γίνονται περικοπές παντού, προκειμένου να συμμαζευτούν τα οικονομικά της εταιρίας και η επόμενη σεζόν να βγει χωρίς παθητικό.Ήδη έγιναν μειώσεις στους μισθούς σε στελεχιακό, αλλά και υπαλληλικό δυναμικό στα γραφεία της ΠΑΕ, ενώ επίκεινται συζητήσεις του Ζήση Βρύζα και με τους ποδοσφαιριστές. Είτε αυτοί είναι υψηλά αμειβόμενοι, όπως είναι οι Μουσλίμοβιτς και Κοντρέρας, είτε χαμηλόμισθοι.

Περικοπές θα γίνουν ακόμη και στο μπάτζετ των τμημάτων υποδομής, όπου οι θέσεις των τεχνικών προϊσταμένων Αλεξίου, Μαλιούφα, Τουρσουνίδη και Λαγωνίδη κείνται πλέον επισφαλής, χωρίς πάντως να έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Η τρέχουσα οικονομική χρήση, που θα κλείσει στις 30 Ιουνίου, σύμφωνα με τα μέχρι προσφάτως δημοσιοποιημένα στοιχεία, με ζημιές. Αυτές δεν θα είναι μεγάλες, αλλά στόχος της διοίκησης είναι τη νέα σεζόν έσοδα και έξοδα να είναι ισοσκελισμένα.Πηγη contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: