Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Πιο κοντά σε Οριόλ και Φουέγκο ο Άρης

Πιο κοντά σε Οριόλ και Φουέγκο ο Άρης

Αγκαλιά με τον Οριόλ Λοθάνο και… δύο ανάσες από τον Χάβι Φουέγκο βρίσκεται ο Άρης. Στην τελική ευθεία από την πραγματοποίηση δύο σπουδαίων μεταγραφών είναι οι «κίτρινοι». Οι συντονισμένες κινήσεις, η στενή παρακολούθηση και το συνεχές πρέσινγκ φαίνεται ότι φέρνουν αποτέλεσμα αφού από ώρα σε ώρα αναμένονται και οι ανάλογες ανακοινώσεις. Μεταξύ των δύο βέβαια υποθέσεων, όπως γράφουμε και στο ξεκίνημα, πολύ πιο κοντά είναι ο σέντερ μπακ και λίγο πιο μακριά ο αμυντικός χαφ.

Καλά τα νέα για Οριόλ

Αν δεν είναι σίγουρο είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο Οριόλ Λοθάνο, μετράει μέρες ίσως και ώρες για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ένα συμβόλαιο το οποίο έχει να κάνει με τη συνεργασία του με τον Άρη.
Αυτό ανέφεραν οι χτεσινές πληροφορίες από το ρεπορτάζ, με τους «κίτρινους» να έχουν προχωρήσει ακόμη και σε προσυμφωνία.
Το καλό στην περίπτωση του πρώην κεντρικού αμυντικού της Σαντατέρ είναι ότι είναι παντελώς ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του άρα μπορεί να κάνει όνειρα από τώρα.
Το κακό-αν μπορεί να το πει κανείς κακό- ότι τα τελευταία δύο χρόνια ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν είχε και τόσο γεμάτα πρωταθλήματα, αφού αντιμετώπισε διάφορα προβλήματα τραυματισμών, τα οποία όμως -κατά δήλωσή του- τα έχει ξεπεράσει. Αν δεν αλλάξει κάτι στα σχέδια των δύο πλευρών ο Οριόλ θα έρθει Θεσσαλονίκη μέσα στα προσεχή εικοσιτετράωρα(το αργότερο μέχρι τις 20 του μήνα).

Σε απόσταση …βολής ο Φουέγκο

Στο σωστό δρόμο πορεύονται οι διαπραγματεύσεις και με τον Χάβι Φουέγκο.
Ο Ισπανός αμυντικός μέσος , κερδίζει οριστικά τη μάχη από τον συμπαίκτη του τον Χεσούς Βάσκεθ και πολύ σύντομα πρόκειται να ξεκαθαρίσει τη στάση του.
Οι συστάσεις λένε ότι πρόκειται για έναν ακούραστο χαφ, με αεροδυναμικές δυνατότητες και πολύ καλά στατιστικά. Δεν αποκλείεται το Σάββατο άνθρωπος του Άρη να βρεθεί στην Ισπανία για να δεί από κοντά τον άσο της Ουέλβα και να κάνει τις τελικές συζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: