Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Γιαννάκης τέλος!

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd13/imgv3b_ErYJGkU3fv.jpgΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο «ΔΡΑΚΟΣ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ. ΠΟΙΟΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ.-Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί και επίσημα ο Γιαννάκης. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, εξέδωσε ανακοίνωση που ευχαριστεί το «δράκο» για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ευχαριστεί θερμά τον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη για τα δυόμισι χρόνια συνεργασίαs μαζί του, ως προπονητή της ομάδας μας.Κατά την περίοδο της θητείας του, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, έλαβε μέρος μετά από απουσία 10 ετών σε δύο συνεχόμενα φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα και μάλιστα φέτος, μετά από 13 χρόνια, συμμετείχε στον τελικό της εν λόγω διοργάνωσης.

Ευχόμαστε ολόψυχα στον κ. Παναγιώτη Γιαννάκη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καταξιωμένης πορείας του στο χώρο του μπάσκετ».

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Γιαννάκη είχε ξεκινήσει μετά τη λήξη του τέταρτου αγώνα πλέι οφ με τον ΠΑΟ όπου οι «πράσινοι» είχαν πάρει το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ.

Οι Αγγελόπουλοι ήδη έχουν στα χέρια τους και εξετάζουν μια μακριά λίστα από ευρωπαίους προπονητές όπως οι Πέσιτς, Μεσίνα, Σκαριόλο, Πιανιτζιάνι και ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Αναμένεται η τελική απόφαση των ιδιοκτητών του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: