Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"Φλερτάρει" Παπασταθόπουλο η Λάτσιο

http://www.sport24.gr/ast/cov/so/socratis.JPG_b.jpgO Σωκράτης Παπασταθόπουλος φοράει τη φανέλα της Τζένοα από το καλοκαίρι του 2008 και μετά, όταν και πήρε μεταγραφή από την ΑΕΚ, ωστόσο δεν αποκλείεται η νέα σεζόν να τον βρει κάτοικος... Ρώμης. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα "Corriere dello Sport" Λάτσιο και Τζένοα έχουν μπει σε έναν κύκλο διαπραγματεύσεων αναφορικά με παίκτες, με το όνομα του Έλληνα διεθνή σέντερ μπακ να πέφτει στο τραπέζι και να εξετάζεται σοβαρά από τους πρωτευουσιάνους.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο μέσο, οι πρόεδροι των δύο ομάδων Πρετσιόζι και Λοτίτο συναντήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στην ιταλική πρωτεύουσα, με τον ισχυρό άνδρα των "ροσομπλού" να εκφράζει την επιθυμία του να αποκτήσει τον Κριστιάν Λεντέσμα και τον ομόλογό του των "λατσιάλι" να ζητάει από την πλευρά του τον διεθνή με τη "σκουάντρα ατζούρα" Σαλβατόρε Μποκέτι.

Ο Πρετσιόζι ξεκαθάρισε όμως πως ο Μποκέτι δεν παραχωρείται και αντιπρότεινε τον Παπασταθόπουλο, με τους Γενοβέζους να τον κοστολογούν 12.000.000 ευρώ και τους ανθρώπους της Λάτσιο από την πλευρά τους να φαίνονται διατεθειμένοι να το σκεφτούν σοβαρά, είτε αποκτώντας τον ως δανεικό με οψιόν κανονικής αγοράς είτε με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές ανανεώσαν το ραντεβού τους για... προσεχώς, με τον πρόεδρο της Τζένοα να εξακολουθεί να αναμένει απάντηση για τον Λεντέσμα και τη Λάτσιο να εξετάζει το ενδεχόμενο νέας μεταγραφής από τη Λάτσιο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά από αυτή του επιθετικού Φλόκαρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: