Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Άρης -Προφορική συμφωνία με τον Οριόλ

http://www.sport24.gr/ast/cov/re/re_2010_6_16_9_24_22_b.jpgΣε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό, Οριόλ Λοθάνο Φαράν, έχει έρθει η ΠΑΕ Άρης για συμβόλαιο τριετούς χρονικής διάρκειας.Ο 29χρονος Καταλανός που μετά από έξι χρόνια παρουσίας στην Ρασίνγκ Σανταντέρ αναμένεται τις επόμενες ώρες να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Μία κίνηση με την οποία η ΠΑΕ Άρης φροντίζει να καλύπτει την όπως όλα δείχνουν μη παραμονή του Κριστιάν Νασούτι μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από την Ρίβερ Πλέιτ και την άρνηση της ομάδας της Αργεντινής για την παραχώρησή του στην οικονομική πρόταση που της έγινε.

Κατά τα άλλα στα πλάνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι πάντα και ο Κροάτης επιθετικός, Ντανιέλ Τσέζαρεκ, που τα τελευταία 4,5 χρόνια είχε αγωνιστεί στον Αστέρα Τρίπολης όπως και ο Ισπανός Χάβι Φουέγκο της Ουέλβα.

Εν τω μεταξύ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης μετά την έγκριση του φακέλου της από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ενημερώθηκε σήμερα και από την UEFA ότι εγκρίθηκε ο φάκελος για την συμμετοχή στο EUROPA LEAGUE της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στο σχετικό έγγραφο με την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα της UEFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, σημειώνεται ότι η ΠΑΕ Άρης πληροί ΟΛΕΣ τις προϋποθέσεις σύμφωνα με τις απαιτήσεις της UEFA και μετά από προσεκτικό και αναλυτικό έλεγχο της ΠΑΕ Άρης.

Υπενθυμίζεται ότι η κλήρωση για την ανάδειξη του αντιπάλου του Άρης για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Europa League θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: