Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Αναδουλειά και στο πληρωμένο σεξ

http://www.sport.gr/files/news/2010-06-18/1276879041_southafrica_250x.jpgΤελικά απ` ό,τι φαίνεται τα περισσότερα πράγματα δεν πάνε προς το παρόν καλά στο παγκόσμιο κύπελλο. Τώρα προέκυψε ένα καινούργιο θέμα όπου οι οι εκδιδόμενες γυναίκες στη Νότια Αφρική- μόνιμες αλλά και "προσωρινά μετανάστριες"- διαμαρτύρονται ότι οι δουλειές τους δεν πάνε καθόλου καλά ή πάνε χειρότερα από ό,τι αρχικά είχαν εκτιμήσει.

Κάποιες άλλες μάλιστα ενημερώνουν τους δημοσιογράφους ότι υπάρχει "πτώση της πελατείας".

Είναι γεγονός ότι, όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, όλοι περίμεναν ότι η άφιξη χιλιάδων επισκεπτών στη Νότια Αφρική θα φέρει αυτόματα και αύξηση του τζίρου του "πληρωμένου σεξ".

Αυτός ήταν και ο λόγος που ήλθαν ενισχύσεις και από γειτονικές χώρες με την ελπίδα ότι θα υπάρχει δουλειά ...για όλες.

Η πραγματικόττητα όμως είναι διαφορετική.

Η προσφορά ανέβηκε αλλά η ζήτηση έπεσε αφού όπως φαίνεται οι ξένοι που βρέθηκαν στη Νότια Αφρική δεν δείχνουν διατεθειμένοι να στηρίξουν την οικονομία της χώρας με αυτόν τον τρόπο.

Σε δηλώσεις της σε εφημερίδα, η Σίαν από το Πορτ Ελίζαμπεθ λέει ότι ακόμη και οι ντόπιοι έχουν ...απομακρυνθεί. "Αλλοι δεν βγαίνουν τόσο συχνά από το σπίτι κι άλλοι είναι τόσο απασχολημένοι από το ποδόσφαιρο που δεν έχουν το μυαλό τους στο σεξ".

Μία άλλη επαγγελματίας η 22χρονη Βι υποστηρίζει ότι έχει χάσει τους μισούς από τους μονιμους πελάτες της λόγω του ποδοσφαίρου.

Ικανοποιημένη από την δουλειά μέχρι τώρα δηλώνει η Τζέγουελ από τη Ζάμπια. Η οποία βρέθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ στην πρώτη εβδομάδα των αγώνων και κρίνει τα έσοδα της ικανοποιητικά. "Οι εισπράξεις κυμαίνονται από R 5000 σε R.8000", δήλωσε.

Για την Αστυνομία πάντως ο λόγος που οι συγκεκριμένες δουλειές δεν πάνε καλά είναι από τη μία πλευρά η απροθυμία και ο φόβος των επισκεπτών να πάνε στα διάφορα μπαρ και να αναζητήσουν κοπέλες αλλά και η αδυναμία των πάσης φύσεως εκδιδόμενων να μπουν εξαιτίας των μέτρων ασφαλείας στα ξενοδοχεία που διαμένουν οι ξένοi.



Δεν υπάρχουν σχόλια: