Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Έστειλε εξώδικο ο ΠΑΟ για Βελλίδη!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ve/vellidis_b.jpgΤα οικονομικά προβλήματα στον Διαγόρα Ρόδου ήταν αρκετά την σεζόν που ολοκληρώθηκε και προστέθηκε ένα ακόμη. Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απέστειλε εξώδικο στον Διαγόρα, με αφορμή τον... Μάρκο Βελλίδη. Ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος παραχωρήθηκε από τον Παναθηναϊκό στους «κυανέρυθρους» πριν δύο χρόνια, υπέγραψε πριν λίγες μέρες συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη διάρκεια τριών ετών σαν ελεύθερος από τον Διαγόρα.

Οι «πράσινοι» όμως διατηρούσαν για τα επόμενα τρία χρόνια από την στιγμή που ο νεαρός γκολκίπερ έφυγε από την Παιανία, κάποια δικαιώματα του παίκτη, γι’ αυτόν τον λόγο προχώρησαν σε αυτή την κίνηση.

Όσον αφορά τα δικαιώματα αυτά είναι: Αν ο Διαγόρας είχε πρόταση από άλλη ομάδα, τότε θα έπρεπε να ειδοποιήσει τον Παναθηναϊκό και αυτός θα έκανε με την σειρά του πρόταση με τα ίδια λεφτά και θα τον αποκτούσε αυτός.

Επίσης ο Παναθηναϊκός είχε και ποσοστό μεταπώλησης και θα έπαιρνε το αντίτιμο που του αναλογούσε. Ο Διαγόρας όμως αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν άνθρωπο του Παναθηναϊκού, χαλώντας την συμφωνία.

Έτσι οι ιθύνοντες του Πρωταθλητή Ελλάδος έστειλαν το εξώδικο, ζητώντας να πάρουν ένα ποσό που πλησιάζει τις 300.00 ευρώ.

Βέβαια στην Παιανία γνωρίζουν καλά πως είναι δύσκολο να καταφέρουν να εισπράξουν τα συγκεκριμένα χρήματα, όμως είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν το θέμα μέχρι να δικαιωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: