Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"Ναι" στην άδεια για τον Ηρακλή!

http://www.sport24.gr/ast/cov/ir/ira.JPG_2010_6_18_12_6_8.jpg_b.jpgΗ Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ που εκδίκασε την Τετάρτη την έφεση της ΠΑΕ Ηρακλής για συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Super League φαίνεται να αποδέχεται τελικά τον φάκελο ζητώντας ωστόσο δύο ακόμη έγγραφα για να δώσει το τελικό ΟΚ. Αυτό αναφέρουν σημερινές πρωινές από την Αθήνα που έχουν φθάσει όχι απλώς στην Θεσσαλονίκη αλλά και στα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής στις εγκαταστάσεις της Μίκρας σκορπίζοντας ικανοποίηση τόσο σε όλους τους εκεί παρευρισκόμενους όσο σε όλη την οικογένεια της ομάδας.

Μάλιστα η πρώτη αντίδραση που υπάρχει, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει φθάσει κάποιο επίσημο έγγραφο στο φαξ των γραφείων της ΠΑΕ είναι ότι: «Αφού φθάσαμε μέχρι εδώ θα τα καταφέρουμε».

Δείγμα πως ακόμα και αυτά τα δύο τελευταία έγγραφα που απαιτούνται από την Επιτροπή Αδειοδότησης για την εξασφάλιση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League υπάρχει η δυνατότητα να δοθούνε και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Μέχρι δηλαδή και απόψε το βράδυ, της Παρασκευής (18/06), ώστε να κλείσει μία και καλή το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες σχεδόν δύο εβδομάδες με την επίτευξη μίας μεγάλης ανατροπής και δικαίωσης της προσπάθειας όλων το διάστημα αυτό.Πηγη sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: