Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

«Φταίνε οι …βουβουζέλες»!

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/4c88346467ebba9e0747c921ee7c23eb_L.jpg?1276837456?1276837456?1276837456Οι …βουβουζέλες ευθύνονται για το τραγικό λάθος που έκανε ο Μάρτιν Ντεμικέλις στην αναμέτρηση με την Κορέα σύμφωνα με τον αρχηγό της Αργεντινής, Χαβιέ Μασεράνο που δικαιολόγησε τον συμπαίκτη του για το έτοιμο γκολ που έδωσε στους Ασιάτες. Για το γκολ που δέχτηκε η Αργεντινή από την Κορέα μετά από το τραγικό λάθος του Μαρτίν Ντεμικέλις και λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο δεν φταίει ο άσος της Μπάγερν Μονάχου αλλά οι …βουβουζέλες!
Αυτή είναι η άποψη του Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος θέλησε να δικαιολογήσει τον συμπαίκτη του, λέγοντας ότι ο εκκωφαντικός θόρυβος από τα παραδοσιακά όργανα των Νοτιοαφρικανών δεν επιτρέπει την συγκέντρωση στους παίκτες των ομάδων και έτσι είναι επιρρεπείς στα λάθη:

«Με τον θόρυβο του σταδίου ήταν πολύ δύσκολο να επικοινωνήσουμε με τους συμπαίχτες μας. Ο Μάρτιν δεν άκουσε ότι κάποιος ερχόταν από πίσω του. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο όμως και πρέπει να ξεπερνάμε τις κακές στιγμές και να προχωράμε», είπε αρχικά ο μέσος της Λίβερπουλ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη της «μπιανκοσελέστε» επί της Κορέας:


Ο μέσος της Λίβερπουλ δήλωσε επίσης απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της «Μπιανκοσελέστε» κόντρα στη Νότια Κορέα: «Από το πρώτο λεπτό ελέγξαμε τον ρυθμό και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε σε κανένα σημείο. Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι από ότι περιμέναμε αλλά πιστεύω ότι η νίκη μας ήταν απόλυτα δίκαιη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: