Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Συνεχίζει το "παιδομάζωμα" η Λάρισα


Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιάννης Παπακώστας... Η διοίκηση της Λάρισας ανακοίνωσε την Παρασκευή τον... προβιβασμό του νεαρού Αντώνη Βούζα. Ο 17χρονος επιθετικός, μετά από εισήγηση του Γιάννη Παπακώστα, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ, το οποίο έχει ισχύ για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου 5ετούς διάρκειας με τον Αντώνη Βούζα. Ο 17χρονος επιθετικός (γεννημένος στις 3 Φεβρουαρίου 1993) εντάχθηκε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας κατόπιν εισήγησης του προπονητή, Γιάννη Παπακώστα.

Ο Αντώνης Βούζας είναι ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που περνάει το κατώφλι της επαγγελματικής ομάδας προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ και μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Εσπευσε, ωστόσο, να προσθέσει: "Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου είναι μεν μια πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα μου, αλλά σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι η προσπάθεια τελειώνει εδώ. Ισα-ίσα τώρα ξεκινά η διαδρομή και γνωρίζω πολύ καλά ότι θα χρειαστεί να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να διατηρήσω τη θέση μου στην ομάδα και σε βάθος χρόνου να γίνω ένα από τα βασικά της στελέχη. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των προπονητών μου", προσθέτοντας πως επόμενο μεγάλο του όνειρο είναι «να αγωνιστώ στο νέο μας γήπεδο. Αισθάνομαι τυχερός, αλλά και προνομιούχος που είμαι μέλος της ΑΕΛ ειδικά σε αυτή τη χρονική συγκυρία".

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε στις ομάδες Νέων της ΑΕΛ, Κώστα Κατσάρα, Χρήστο Καπελιάνη και Θανάση Κουτσαφτίκη "για την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγησή τους όλα αυτά τα χρόνια, μέσα και έξω από το γήπεδο".

Την περσινή σεζόν (2009-10) ο Βούζας κατέγραψε 26 επίσημες συμμετοχές και 5 γκολ στο οικείο πρωτάθλημα της Super League με την ομάδα U-21, ενώ ήταν βασικός στέλεχος των Μικτών ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΝΛ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: