Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Κράτησε 2,5 ώρες η επέμβαση του Ρόσι

Περίπου 2,5 ώρες κράτησε η χειρουργική επέμβαση του Βαλεντίνο Ρόσι, εξαιτίας του σοβαρού ατυχήματος που είχε στο δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών του Σαββάτου στην πίστα του Μουτζέλο!Πριν από την ολοκλήρωση των τελευταίων δοκιμαστικών (15 λεπτά), ο «Doctor», ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα και στην ωμοπλάτη, «εκτοξεύτηκε» από τη μοτοσικλέτα του και έπεσε άτσαλα στην αμμοπαγίδα, με αποτέλεσμα να υποστεί ισχυρό κάταγμα μεταξύ κνήμης-περόνης.

Ο Ιταλός υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί του πόδι, με τους γιατρούς να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι. Ωστόσο, ο έμπειρος αναβάτης της Yiamaha αναμένεται να επιστρέψει και πάλι στην αγωνιστική δράση μετά το πέρας δύο μηνών, δηλαδή στις 15 Αυγούστου στο Grand Prix της Τσεχίας.

«Η εγχείρηση είχε καλά αποτελέσματα. Η ευθυγράμμιση ήταν καλή και το κόκαλο είναι τώρα σταθερό. Η πληγή θα παραμείνει ανοιχτή όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, και θα την κλείσουμε με ράμματα τις επόμενες μέρες με μια μικρή επέμβαση», είπε αρχικά ο επικεφαλής της ιατρικής ομάδας, Ρομπέρτο Μπούτσι και πρόσθεσε:

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Βαλεντίνο θα είναι σε θέση να βγει από το νοσοκομείο σε μια βδομάδα με 10 μέρες, όταν θα μπορεί να ρίξει βάρος στο πόδι χρησιμοποιώντας πατερίτσες για έξι εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: