Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Αβέβαιο το μέλλον του Μπαλοτέλι

Δε γνωρίζει ακόμα το που θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα σεζόν ο Μάριο Μπαλοτέλι.Ο Ιταλός επιθετικός της Ίντερ υπογράμμισε πως παρά τις διαβεβαιώσεις που πήρε από τη διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης, το μέλλον του στο Μιλάνο παραμένει αβέβαιο. Ο ίδιος εμφανίζεται διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους «νερατζούρι» για λογαριασμό της Νάπολι, η οποία φέρεται να έχει εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Ιταλός επιθετικός της Ίντερ δήλωσε για το μέλλον του στην ιταλική ομάδα: «Δε γνωρίζω ακόμα που θα παίζω τη νέα σεζόν. Η Νάπολι είναι μια φανταστική πόλη με ένα υπέροχο ηλιοβασίλεμα. Οι οπαδοί της ομάδας είναι φανταστικοί και γενικότερα η κοινωνία εκεί είναι ιδιαίτερη. Το ποδόσφαιρο είναι ένα σύνθετο σπορ και μια μετεγγραφή εξαρτάται από πολλές παραμέτρους».

Στην συνέχεια, ο Μπαλοτέλι υπογράμμισε: «Ήμουν έτοιμος να αγωνιστεί στην Εθνική Ιταλίας εφέτος, όμως δυστυχώς δεν κατάφερα να συμπεριληφθώ στην αποστολή για το Μουντιάλ. Θα προσπαθήσω τη νέα σεζόν να σκοράρω αρκετά ώστε να προσελκύσω το ενδιαφέρον του Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος θα αναλάβει την Εθνική μετά το παγκόσμιο κύπελλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: