Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Πέτζκο: «Έχω πρόταση από ΠΑΟ, αλλά...»

Σε επαφές με τον Παναθηναϊκό αποκαλύπτει πως βρίσκεται ο Σλάβομιρ Πέτζκο.Ο Πολωνός μέσος τονίζει πως πέρα από το «τριφύλλι», ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Βόλφσμπουργκ και η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε πως τα χρήματα δεν είναι αυτό που τον απασχολεί στην προκειμένη περίπτωση για την τελική του απόφαση.

Χαρακτηριστικά, ο 25χρονος παίκτης δήλωσε στην «Super Express»: «Είναι αλήθεια ότι ο Παναθηναϊκός με θέλει, αλλά έχω και άλλες προτάσεις. Μιλάω με τη Βόλφσμπουργκ και άλλες δυο ομάδες από τη Μπουντεσλίγκα. Τελευταία με προσέγγισε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, με μια πολύ υψηλή οικονομικά πρόταση. Όμως, τα λεφτά δεν είναι το σημαντικότερο στη παρούσα φάση».

Στην συνέχεια, ο Πέτζκο υπογράμμισε: «Αυτό που μετράει είναι να πάω σε μια ομάδα που θα παίζω βασικός. Η Βόλφσμπουργκ είναι μια εξαιρετική προοπτική για μένα. Κάθε χρόνο δυναμώνει περισσότερο στη Μπουντεσλίγκα και στοχεύει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ομολογώ ότι μελετώ πολύ σοβαρά την πρόταση που μου έκανε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: