Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Κέρδισε ο ΟΦΗ και ελπίζει στην άνοδο!


Φάση από τον αγώνα ΟΦΗ - Πιερικός "Ζωντανός" στη διεκδίκηση της ανόδου παρέμεινε ο ΟΦΗ μετά τη νίκη του με 2-1 επί του Πιερικού για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Β' Εθνικής. Η ομάδα του Ηρακλείου θα τα παίξει όλα για όλα την Τετάρτι στις Σέρρες και αν κερδίσει, θα εξασφαλίσει την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στην αρχή του ματς έστω και χωρίς να γίνει ιδιαίτερα επειλητικός για την εστία της ομάδας της Μακεδονίας. Ωστόσο, κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πιερικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχχιδιού. Ο Μαρτίνεθ εκτέλεσε κόρνερ, ο τερματοφύλακας Κασμερίδης έκανε λάθος έξοδο και ο Κοντέων με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, η αντίδραση των Κρητικών ήταν άμεση αφού οκτώ λεπτά αργότερα ο Βλονταρτσικ βρήκε τον Πόποβιτς και εκείνος με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με τις δύο ομάδες να διατηρούν την πρωτοβουλία ανά διαστήματα. Βέβαια, οι γηπδούχοι ήταν αυτοί που πίεσαν περισσότερο και τελικά στο στο 69' πανηγύρισαν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος. Μετά από κόρνερ του Πόποβιτς, ο Νατσούρας έπιασε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στα λεπτά που απέμεναν, ο ΟΦΗ δημιούργησε ευκαιρίες για να ανεβάσει το δείτη του σκορ, όμως, δεν τα κατάφερε εντούτοις πήρε τη νίκη που τόσο ήθελε.

ΟΦΗ (Γιώργος Παράσχος): Κασμερίδης, Ακότο, Πόποβιτς, Νατσούρας, Μπερτίν, Ζορμπάς (90' Κοκκινάκης), Βλόνταρτσικ, Κιάσσος, Μπούρμπος, Ογκουνσότο (67' Μανούσος), Κατσικογιάννης (65' Σταυρακάκης).
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Παστός, Eξουζίδης, Πλάτανος, Μακρής, Μαρτίνεθ (81' Τσιτλακιδης), Κοντέων, Φρέντερικς (93' Κόιτς), Κωσταντινίδης (90' Γκουγκουλιάς), Ρέγες, Θάνος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: