Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Tenorio-Στοίχημα...Δυάδα με Levante-Cruzeiro..

Επιμέλεια-Tenorio

Χαιρετώ όλα τα φιλαράκια.


Στα χθεσινά περάσαμε ένα πολύ δυνατό σημείο την Fluminense η οποία έκανε πάρτι με 0-3, δυστυχώς δεν μας έκανε την χάρη να βγάλουμε γούστο η παλιό-Tromso.

Πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά.


Real Union - Levante (2)

Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον καί γιά της δύο ομάδες ,η Real Unión παίζει γιά την αποφυγή τού υποβιβασμού καί το Levante κυνηγά την άνοδο στην Primera Division.

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς 3 αγωνιστικές πρίν το φινάλε τού πρωταθλήματος η Real Unión, η οποία βρίσκεται με το ένα πόδι στην 3η κατηγορία της Ισπανίας.Μετά από ένα καλό αήττητο σερί 5 αγώνων έχασε την περασμένη αγωνιστική εκτός έδρας από την ομάδα της Salamanca με σκόρ 3-0.Τα επόμενα 3 παιχνίδια ώς το τέλος τα έχει με το Levante σήμερα εντός ,την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην Cordoba, καί κλείνει εντός με την Hercules.Δύσκολη η υπόθεση της παραμονής αν αναλογιστεί κανείς το πρόγραμμα.

Tο Levante βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση εδώ καί πάρα πολλές αγωνιστικές καθώς στα τελευταία 20 παιχνίδια έχει υποστή μόλις 2 ήττες.Αγωνιστικά είναι η καλύτερη ομάδα μέσα στο 2010 με την καλύτερη φόρμα στην κατηγορία.Όπλο της η επίθεση μιάς καί σκοράρει με αρκετή ευκολία, 59 γκόλ ενεργητικό από 17 διαφορετικούς παίκτες.Τα επόμενα 3 παιχνίδια ως το τέλος τα έχει με Real Unión σήμερα εκτός, υποδέχεται την υποβιβασμένη Castellon καί κλείνει με Betis εκτός.

Θεωρώ άπειρη ομάδα την Real Unión να διαχειριστεί τέτοιου είδου καταστάσεις καί πιστεύω πως το άγχος θα είναι με το μέρος των γηπεδούχουν.Πίο έμπειρη καί ανώτερη ομάδα οί φιλοξενούμενοι έχουν δικαίως το ρόλο τού φαβορί στον αγώνα.

Θα ρισκάρω στο διπλό τού Levante σε απόδοση (2.25)


Atletico Goianience - Cruzeiro (2)

Σε τραγική κατάσταση η Goianiense η οποία ήδη έχει υποστή 5 σερί ήττες σε 6 αγώνες στο πρωτάθλημα.Στην τελευταία θέση με 1 μόλις βαθμό συγκομιδή τα πράμματα από πολύ νωρίς δείχνουν ότι θα είναι πολύ δύσκολα γιά τούς γηπεδούχους ως πρός το μέλλον τούς στην κατηγορία.Όσο δεν έρχονται οί νίκες το άγχος μεγαλώνει ,σε παίρνει από κάτω η μπάλα καί άντε μετά να σηκώσεις κεφάλι.

Η Cruzeiro όχι ότι καί αυτή από την πλευρά της διανύει καμιά μεγάλη περίοδο φόρμας, αλλά όπως καί να το κάνουμε είναι σε καλύτερη κατάσταση από την αντιπαλό της.Αν καί δεν αποδίδει πολύ καλά αγωνιστικά μετρά 2 νίκες, 3 ισοπαλίες καί 1 ήττα.Τουλάχιστον εδώ <τσουλάει> λιγάκι το πράμα, κάτι κεινείτε πού λέει ο λόγος από την πλευρά της Cruzeiro.

Ποιοτικά ανώτερη η Cruzeiro θα προτιμήσω το διπλό σε απόδοση (2.20)


Ανακεφαλαιώνοντας, δυάδα με : Levante - Cruzeiro


Kαλά να περνάτε, τα σέβη μού...

Δεν υπάρχουν σχόλια: